Bu kez sıkıntıGelde bu Fenere bi alt daha alma
Bu kez sıkıntıGelde bu Fenere bi alt daha alma
Ben yarıda geldim hak geçmesin kupon sinerjiyi severim destek olmak için geldim@Mülayim6060 @Mamoste
5 Kisi baştan itibaren takip etmiş
@drogba6
@TitanEnsaladus
@aSiRuH06
@keskin4455
@tekalali6767
Sonradan takip edeni sen bilirsin
@Mrxfloud
Ve digerleri
Valla cephede mermi taşıyan asker gibisin helal olsun o kadar sayfadan çıkardın ya 😊@Mülayim6060 @Mamoste
@drogba6
@TitanEnsaladus
@aSiRuH06
@keskin4455
@tekalali6767
@Mrxfloud
Ve digerleri
aynen 2 de gelmiştim ben@Mülayim6060 @Mamoste
@drogba6
@TitanEnsaladus
@aSiRuH06
@keskin4455
@tekalali6767
@Mrxfloud
Ve digerleri
19.5 açmışlar 20 yaparlarsa oynucam yoksa yokBu kez sıkıntı
Tam 1 dakika kala barem yükselir o zaman bak19.5 açmışlar 20 yaparlarsa oynucam yoksa yok
Parasizlik sigarasizlik ve gumarsizlik boyle yapiyo adamiValla cephede mermi taşıyan asker gibisin helal olsun o kadar sayfadan çıkardın ya 😊
ust dimi19.5 açmışlar 20 yaparlarsa oynucam yoksa yok
Hedef ne soylede bilelim bunun sonu bu gidişle 50 100 k olacak çünkü 😂19.5 açmışlar 20 yaparlarsa oynucam yoksa yok
Wilbekin ilk çeyrek sakatlandı dönerse 3. Perde üst olabilir reis19.5 açmışlar 20 yaparlarsa oynucam yoksa yok
Mamoste dağıtım yapmayabilir o misafir rollingci😅aynen 2 de gelmiştim ben
yataa kasar sksdjdHedef ne soylede bilelim bunun sonu bu gidişle 50 100 k olacak çünkü 😂
Güzel roll oluyor dost cidden güzel enerji ve sinerji yarattıkParasizlik sigarasizlik ve gumarsizlik boyle yapiyo adami
O zaten son kupon yanlış oynadı kaybetti çocuk dagitmasin .dMamoste dağıtım yapmayabilir o misafir rollingci😅
@Mamoste onaylıyorsaniz 1 onaylamiyorsaniz 2 yazınız 😂Mamoste dağıtım yapmayabilir o misafir rollingci😅
Yoruldum harbiGüzel roll oluyor dost cidden güzel enerji ve sinerji yarattık![]()