- 16,935
- 13,128
- 113
Takip edelim mi yeni eleman olarak😅Fener maçı 20.5 olacak bekliyorum 19.5 kurtarmaz bizi
Takip edelim mi yeni eleman olarak😅Fener maçı 20.5 olacak bekliyorum 19.5 kurtarmaz bizi
Parasizlik sigarasizlik ve gumarsizlik boyle yapiyo adami
Benim ifşa olmam hoş değil.dO değil de ben üst oynamaya çok alışkın olduğum için yanlışlıkla son kuponu alt oynayacağım yerde üst oynadım birazda
Parmaklar ezbere üste gidiyor artık
Son kuponu dağıtım yerine geçer zaten benim kupon tutsun diye üst oynadi adam😅@Mamoste onaylıyorsaniz 1 onaylamiyorsaniz 2 yazınız 😂
İlk rollde de başarılı oldu 550 kasa ile geldi buraya ciddi anlamda tebrik edilesi..Yoruldum harbi
Yeni konu acilsin daa
Bu kdar uzun roll mu olur
Memoli saat 13 te bsladı saat kac aw
yani alırsan alırsın sıkıntı yok 2 saat eglendıgımız kar kalırMamoste dağıtım yapmayabilir o misafir rollingci😅
Hocam sabır ve analiz işi ben üst oynarım zevk önemli deseydi 15. Mesaj GG .dİlk rollde de başarılı oldu 550 kasa ile geldi buraya ciddi anlamda tebrik edilesi..
Hahahahaha o zaman 50 TL daha mi reis 😂Son kuponu dağıtım yerine geçer zaten benim kupon tutsun diye üst oynadi adam😅
valla oyle tum sansı kullandıkİlk rollde de başarılı oldu 550 kasa ile geldi buraya ciddi anlamda tebrik edilesi..
Oncesi de varİlk rollde de başarılı oldu 550 kasa ile geldi buraya ciddi anlamda tebrik edilesi..
Kim oOncesi de var
Zaten tutan kuponu atiyorlar 2 saat macı bulmaya calisiyorum
Bol şans kankaİngilizler basketten ne anlar.yatarsa 15.bin cekim gelirse kasa 26
Boku yedik durmayacak 😂😂😂Oncesi de var
Zaten tutan kuponu atiyorlar 2 saat macı bulmaya calisiyorum
HoşgeldinBiri de demiyor ki hoşgeldin
Off giants benim takım ritim buldular mi tek başına 30 atiyorlar umarım yanilirim bolsansİngilizler basketten ne anlar.yatarsa 15.bin cekim gelirse kasa 26
Şırıngacının biri bosver