- 15,500
- 29,802
- 113
Yok yok bitti buraya kadar 7 oldular
O kadar değil reis 1.5 dakika boş getiriryıne son 3 dk ful bos gecmesi lazım
valla max var mı 10 da guzelBugece artık ödülü bizde katliyak,,yeter gayri haklısın gardasim..
@TitanEnsaladusBu arada 4 üncü kupona kadar takip edenleri birisi cikarabilir mi takip edenlerden baştan takip edenlerden
Hocam ben son 2 kupona geldim hak geçsin asla istemem sinerji için takip ediyorumBu arada 4 üncü kupona kadar takip edenleri birisi cikarabilir mi takip edenlerden baştan takip edenlerden
Totemi buldun sende az değilsin 😂Yok yok bitti buraya kadar 7 oldular
@drogba6 yaz bakalim sekreterBu arada 4 üncü kupona kadar takip edenleri birisi cikarabilir mi takip edenlerden baştan takip edenlerden
Baştan takip etmeyenleri katmayalim ödül bölünür 😊Bu arada 4 üncü kupona kadar takip edenleri birisi cikarabilir mi takip edenlerden baştan takip edenlerden
21 sayfa eşittir 420 msj ddzdBu arada 4 üncü kupona kadar takip edenleri birisi cikarabilir mi takip edenlerden baştan takip edenlerden
Burada değilse bana dön
yapayım mıBu arada 4 üncü kupona kadar takip edenleri birisi cikarabilir mi takip edenlerden baştan takip edenlerden
Hiç takip etmeyenleride alsana kralBaştan takip etmeyenleri katmayalim ödül bölünür 😊
komple foruma 10 ar lira verelimHiç takip etmeyenleride alsana kral![]()