Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 1800 Hedef💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,932
13,150
113
Osimen geçen gün watsapdan birine yazmış bana iletmesi için watsapdan görüntü atmiş araci tutmuş dm atamıyor sanırım işe gidecekmiş zor durumdaymiş yol parası lazımmış diye baya yazmış mülayim e ilet diye😮
Ahhshshaha beni kirmaz da demis mi

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,643
32,951
113
Osimen geçen gün watsapdan birine yazmış bana iletmesi için watsapdan görüntü atmiş araci tutmuş dm atamıyor sanırım işe gidecekmiş zor durumdaymiş yol parası lazımmış diye baya yazmış mülayim e ilet diye😮
ula sinyali anlarımda bu kadarına da pes yahu valla :S

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,687
100,253
113
Çok ilginç kimi kimsesi yok demek ki bence dışarda kalıyor abi aklıma başka hiçbir şey gelmiyor para bulursa pansiyon falan yapıyor gibi geldi
Bu iş hikaye çünkü işe çalışma niyetine girdiysen beyaz yaka değilsen böyleyken böyle abi yetkili kim işe çok ihtiyacım var bunu bile alacak param yok bana yardımcı olun dersin elin yüzün düzgün güven veriyorsan herkes yardımcı olur
Allah yardımcısı olsun ne diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...