- 90,693
- 100,261
- 113
Görmesinler bu mesajı şimdi 10k bir roll açtırırlar sinanım
Yok canlari sag olsun
Yok canlari sag olsun
Yok artık aq sjfhdhahwhshdOsimen geçen gün watsapdan birine yazmış bana iletmesi için watsapdan görüntü atmiş araci tutmuş dm atamıyor sanırım işe gidecekmiş zor durumdaymiş yol parası lazımmış diye baya yazmış mülayim e ilet diye😮
Ahhshshaha beni kirmaz da demis miOsimen geçen gün watsapdan birine yazmış bana iletmesi için watsapdan görüntü atmiş araci tutmuş dm atamıyor sanırım işe gidecekmiş zor durumdaymiş yol parası lazımmış diye baya yazmış mülayim e ilet diye😮
VaaaayBıttıgını kım soledı brocan
Sen varya tam bir kumarbazsin mahallede yangın çıksa periyodun bitmesini beklersin su atmak için aqResmi bekleniyor
demekkkk sende para vaarrr 🤣 ✋Vaaaay
ula sinyali anlarımda bu kadarına da pes yahu valla :SOsimen geçen gün watsapdan birine yazmış bana iletmesi için watsapdan görüntü atmiş araci tutmuş dm atamıyor sanırım işe gidecekmiş zor durumdaymiş yol parası lazımmış diye baya yazmış mülayim e ilet diye😮
Artık kiriyorum yeter daAhhshshaha beni kirmaz da demis mi
Kırmanın 1 ustu saplama puahahArtık kiriyorum yeter da
Çok ilginç kimi kimsesi yok demek ki bence dışarda kalıyor abi aklıma başka hiçbir şey gelmiyor para bulursa pansiyon falan yapıyor gibi geldiOsimen geçen gün watsapdan birine yazmış bana iletmesi için watsapdan görüntü atmiş araci tutmuş dm atamıyor sanırım işe gidecekmiş zor durumdaymiş yol parası lazımmış diye baya yazmış mülayim e ilet diye😮
guzel takipliyosn dost maşallah14 resmi
Isimizi secerek yapalim hggguzel takipliyosn dost maşallah
Metin 44 ben 19 a yeni girdimAbiler kardesler sizlerin yaslar kac ya muhabbetlere cok dahil olamiyorum gecen burda birine kanka dedim adam 45 yasinda cikti
severekIsimizi secerek yapalim hgg
Vücudum 16Metin 44 ben 19 a yeni girdim