- 90,587
- 100,141
- 113
Ne oldu sende maaşı mı ezdinSonradan gördüm enişte
Hayatımız öpüldü bugün . Her yerimiz beter bi kendimize gelemedik
Ne oldu sende maaşı mı ezdinSonradan gördüm enişte
Hayatımız öpüldü bugün . Her yerimiz beter bi kendimize gelemedik
Yav ne biçim adamsın sen kaç yaşındasın utanmıyor musun
27 limit var kredi kartında. Öylece bekliyor. Geç ödediğimden açılmadı 48 saat dendi bekliyoruz. Yarın gündüzden işimiz var. Sıçtık bu hafta. Herşey üst üste geliyorNe oldu sende maaşı mı ezdin
Müloo3 adım gidebilirsem site değişecem ilk etapta bir kişiye sağlam bi rol actiririm devamı gelirse bakarız.
Onlar daimi müşteri iki misli daha bir misli değilken başladılar oynamayaİkimisli rolling canlı tut hesabına girip çekim talebi verip onayliyolar haberin olsun
Hafta sonu açılmaz kanka bence27 limit var kredi kartında. Öylece bekliyor. Geç ödediğimden açılmadı 48 saat dendi bekliyoruz. Yarın gündüzden işimiz var. Sıçtık bu hafta. Herşey üst üste geliyor
Saglsm roll bizden sorulur yuzde 52 49 garantili gff3 adım gidebilirsem site değişecem ilk etapta bir kişiye sağlam bi rol actiririm devamı gelirse bakarız.
Valla o zaman yaprağı yerizHafta sonu açılmaz kanka bence
Ölüden göt istiyonPara kalmadı virabet e sponsor lazım zengin ve kirliciki rol takipçilerime sesleniyorum 😀
Bol şanslar @Mülayim60603 adım gidebilirsem site değişecem ilk etapta bir kişiye sağlam bi rol actiririm devamı gelirse bakarız.