- 39,411
- 33,156
- 113
Para at kontrol edekPapelde sorun mu var
Para at kontrol edekPapelde sorun mu var
Şöyle mi mülayim abiŞu adini basketçimetin yap
yok dost ben unutmam bazi seyleri sen mulo ve 2 3 kisi aklimdasiniz birgun saglam vurursam forumda esi gorulmemis bir etiket odül olacak.Ne zaman ısmarladım onu ısmarlayan otekı metındır
Aklıma bır arkadasın yaptıgı 50k adam bası olan lıste geldı ouajajyok dost ben unutmam bazi seyleri sen mulo ve 2 3 kisi aklimdasiniz birgun saglam vurursam forumda esi gorulmemis bir etiket odül olacak.
Gelirse 243.815.58 i benimmiAçıkta bir kuponum var mülayim umudunu kaybetme ben 2 aydır kaybetmedimEkli dosyayı görüntüle 877522
Kadir sen misinAçıkta bir kuponum var mülayim umudunu kaybetme ben 2 aydır kaybetmedimEkli dosyayı görüntüle 877522
adim 2 nerde hemşooooGelirse 243.815.58 i benimmi
Helal kumar bu mülayimGelirse 243.815.58 i benimmi
3 gunde surekli 500 500 kaybediyonTüpçü böyle zengin oluyor şuraya bak resmen bağış yapıyoruz kaç kupon oldu belli değil aq kel kafalısı Ekli dosyayı görüntüle 877526
Alperen triple double yapar oyna bu gece zarsr ciksin enisteTüpçü böyle zengin oluyor şuraya bak resmen bağış yapıyoruz kaç kupon oldu belli değil aq kel kafalısı Ekli dosyayı görüntüle 877526
haydi bol sanslarr
Bolsans kan kardesım
Ne işim olur benim 3-5 oranla 30 orandan aşağı oynayacağıma keser atarımAlperen triple double yapar oyna bu gece zarsr ciksin eniste
Senın gıbı kumarbazlar lazım sıtelereNe işim olur benim 3-5 oranla 30 orandan aşağı oynayacağıma keser atarım
Wnbayana yapar bence bugünAlperen triple double yapar oyna bu gece zarsr ciksin eniste
Gelen kuponu atmış yine