- 15,489
- 29,792
- 113
Dün gece bir seni almamışti listeyeSen onu lıste yaparken gör uyuyan adamları yazıyor
Dün gece bir seni almamışti listeyeSen onu lıste yaparken gör uyuyan adamları yazıyor
Ikisi de yapabilir. Denemek lqzimWnbayana yapar bence bugün
Oda olucak İnşallah enisteeeKurtarıcam herkesi 39 kişi liste yaptım aklıma geldikçe ekliyorum 100k da vursak atarız bir şeyler evrene olumlu mesaj göndereceksin listemiz hazır tek eksik para
O artik kara listedeDün gece bir seni almamışti listeye
ben telefonun not kisminda liste tutmaya basladim artik unutmuyum diyeKurtarıcam herkesi 39 kişi liste yaptım aklıma geldikçe ekliyorum 100k da vursak atarız bir şeyler evrene olumlu mesaj göndereceksin listemiz hazır tek eksik para
Ilerıye donuk hayallerı yok benle alakalı ondan ahahahDün gece bir seni almamışti listeye
11oran baktim geldimNe işim olur benim 3-5 oranla 30 orandan aşağı oynayacağıma keser atarım
4 dk sayi attirmadan geçirt hadi bakalım7.40 halen 0
En önemli aşamayı gecmissin dost para kolayKurtarıcam herkesi 39 kişi liste yaptım aklıma geldikçe ekliyorum 100k da vursak atarız bir şeyler evrene olumlu mesaj göndereceksin listemiz hazır tek eksik para
Telefon luksben telefonun not kisminda liste tutmaya basladim artik unutmuyum diyekara liste beyaz liste ak koyun kara koyun
satiyom meto xiomi 15 ultra 25 gunluk cihazTelefon luks
umarim toparlamwz4 dk sayi attirmadan geçirt hadi bakalım
Drogba'nın parayla telefon mu aldın kendineTelefon luks
Wnbayana kaç11oran baktim geldim
Oda bir başlangıçtır 39 kişiye 60 milyar para attık 250k yakalarsak hesabıEn önemli aşamayı gecmissin dost para kolay
@tahir1603 tuş basmıyomus alırsatiyom meto xiomi 15 ultra 25 gunluk cihaz
Abi bize geldi patladinnDün gece bir seni almamışti listeye