- 49,827
- 37,867
- 113
Ayakkabıyı cozdum sımdı pıjama takımı alcam kıslık @Mülayim6060 saolsun alcam dedı hello kıtly liyollar ıslak ayaklar su geçirmeler hayırlı geceler ahaha metocannn![]()
Ayakkabıyı cozdum sımdı pıjama takımı alcam kıslık @Mülayim6060 saolsun alcam dedı hello kıtly liyollar ıslak ayaklar su geçirmeler hayırlı geceler ahaha metocannn![]()
sal gelsin hemşo 3ncu adimEyvallah dostum bakalım inşallah
Maaş yatmısnoldu osimhen yok piyasa da
kasim pazar gecesi geçirecekler nasipse. ay sonuna kadar zaman var 5 k vurdugum anda oderim artik nasipselKaç aylık fatura bu kanka
Git kendine kışlık ayakkabı al su alıyor pabuclarin hshdfOsımhanın maması bunun faturası tahırın telefonu bıtmedı
eziyordurMaaş yatmıs
İşini biliyor ama saygı duyarım aylardır mağduru oynuyor yine götürüyor malı görüyorum başka konularda da 1k 500 falan koparıyorMaaş yatmıs
Sinan noldu 5 k lar gelmiyor mu artık gizli zenginlerden. Adamlara ne yaptınSon adima geciyos
Yok canlari sag olsunSinan noldu 5 k lar gelmiyor mu artık gizli zenginlerden. Adamlara ne yaptın
Knk 🙏🙏 bu kombıneyı görürsen uzaİşini biliyor ama saygı duyarım aylardır mağduru oynuyor yine götürüyor malı görüyorum başka konularda da 1k 500 falan koparıyor
Osimhen ise girerken sağlık raporu konusunda sen mi destek olmuştum kralMaaş yatmıs
Senin maaş da çabuk bitmisMaaş yatmıs
Osimen geçen gün watsapdan birine yazmış bana iletmesi için watsapdan görüntü atmiş araci tutmuş dm atamıyor sanırım işe gidecekmiş zor durumdaymiş yol parası lazımmış diye baya yazmış mülayim e ilet diye😮noldu osimhen yok piyasa da
Yok darp raporunda ysrdımcı olurum dedım saol knk dedıOsimhen ise girerken sağlık raporu konusunda sen mi destek olmuştum kral
Yok bir bilgim ben tupcuyle aranıza girmeyeyimElbette dayıcım rüyamda tüpçüyü görmeye başladım bana avokadolu kuru fasülye yapıyor nedir ne değildir var mı bir tabiri sen bilirsin
Bıttıgını kım soledı brocanSenin maaş da çabuk bitmis