- 15,485
- 29,792
- 113
Bakacaz görecez eniştedüzgün birine benziyor o mülayim baksana not bile aldı adam
Bakacaz görecez eniştedüzgün birine benziyor o mülayim baksana not bile aldı adam
düzgün birine benziyor o mülayim baksana not bile aldı adam
kanka benim isler cooook karisik, ama yevmiyeli is dusunuyorumm.. neden sordun ki 😅Akın sen gunluk yevmiyeli işte mi calisiyon
@sinansrml63 yeşil listeye al bu arkadaşı
Sınanın işi sana verelımkanka benim isler cooook karisik, ama yevmiyeli is dusunuyorumm.. neden sordun ki 😅
Alindi@sinansrml63 yeşil listeye al bu arkadaşı
Sürekli rol etkinliklerindesin aqkanka benim isler cooook karisik, ama yevmiyeli is dusunuyorumm.. neden sordun ki 😅
Jigolu gibi konuşma dost pazartesi zengin bir müdüre var ona gidicem 😂kanka benim isler cooook karisik, ama yevmiyeli is dusunuyorumm.. neden sordun ki 😅
Ahahahaha ne is yapiyo arkadasSınanın işi sana verelım
Mulayımın sağ taşşş gıbı arkadası cantacıAhahahaha ne is yapiyo arkadas
Kalp hırsızı mülayimin kalbini taşıyorAhahahaha ne is yapiyo arkadas
Kendimi frenlemek icin roll etkinlikleri bana gore oluyo. Normalde gunde 20 kaybediyosam boyle 10 kaybediyorum hem de zaman geciyo. Paranin kaynagi gun gectikce eriyo ama kanka bi care bulmak lazimmmmSürekli rol etkinliklerindesin aq
Sekreter misin sen lan yoksaKendimi frenlemek icin roll etkinlikleri bana gore oluyo. Normalde gunde 20 kaybediyosam boyle 10 kaybediyorum hem de zaman geciyo. Paranin kaynagi gun gectikce eriyo ama kanka bi care bulmak lazimmmm
sakatlanmadan once sol kanattim o yuzden sola gecmede sikinti yok hesabiii 🤣🤣Mulayımın sağ taşşş gıbı arkadası cantacı
Sen soledın mı ne ıs yaptıgını bu adam solesınSekreter misin sen lan yoksa
ozelden yazim burda ifsa olamayalimSekreter misin sen lan yoksa
Ben ondan büyüğümSen soledın mı ne ıs yaptıgını bu adam solesın
Dunya 5 ten buyukturBen ondan büyüğüm