Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 2000 Hedef 4.5 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Boboji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,838
3,463
113
Reis helallik de değil mesele aynı şey ben yapmam şahsen ama insanlarda adalet diye birşey kalmadığı için herşeyi hak goruyorlar kendilerinde
Orası öyle dost zaten şuan kaç saatir takip eden belli 4 adım geldi bile 5 ci adıma geliyorlar olmaz dediğin gibi yakışmaz

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,675
28,845
113
Valla reis @Mülayim6060 3 saati aşkındır takip edenle son adımı edeni kaynak yaptırmam kusura bakma
Dost direk etiket atsaydın dışarıdan yeni geldik. Sen gibi sabah akşam gece gündüz, sadece etkinlikten etkinliğe koşmuyoruz . Özür dileriz. Takip ediyorum . Etkinlik sahibi ne derse o. Sana ne . İsteyen istediği kuponu takip eder. En büyük totemci sensinn

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,160
2,087
113
Dost direk etiket atsaydın dışarıdan yeni geldik. Sen gibi sabah akşam gece gündüz, sadece etkinlikten etkinliğe koşmuyoruz . Özür dileriz. Takip ediyorum . Etkinlik sahibi ne derse o. Sana ne . İsteyen istediği kuponu takip eder. En büyük totemci sensinn
Birader ilgi alanına girmiyorsun 4. Adımda gelip takip edip hakka girdirmem az adam olsan zaten kaynak yapmazsin

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,890
37,923
113
İnsanları kıskırtan tayfa var burda

Mrxfloud

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,817
2,458
113
Birader ilgi alanına girmiyorsun 4. Adımda gelip takip edip hakka girdirmem az adam olsan zaten kaynak yapmazsin
Valla öyle ben en az 3 adım takip edemediğim rollere eğer ki zevkine etmiceksem girmiyorum bile ama insanlar son 3 baskete gelen adam gördüm liste de yokum ben diyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...