- 45,675
- 28,845
- 113
Mola
Reis helallik de değil mesele aynı şey ben yapmam şahsen ama insanlarda adalet diye birşey kalmadığı için herşeyi hak goruyorlar kendilerindeHelal dost
Onun ayarlaması yapilieda zaten yüzde 90 1.30 saatir takipte en azValla reis @Mülayim6060 3 saati aşkındır takip edenle son adımı edeni kaynak yaptırmam kusura bakma
Reis sen 1 adım sonra geldin full takip ettin ben rollcu adama iletirim gerisi ona kalmışOnun ayarlaması yapilieda zaten yüzde 90 1.30 saatir takipte en az
Orası öyle dost zaten şuan kaç saatir takip eden belli 4 adım geldi bile 5 ci adıma geliyorlar olmaz dediğin gibi yakışmazReis helallik de değil mesele aynı şey ben yapmam şahsen ama insanlarda adalet diye birşey kalmadığı için herşeyi hak goruyorlar kendilerinde
Kendim için demiyorum zaten hemen hemen herkes sabahtan beri burdaReis sen 1 adım sonra geldin full takip ettin ben rollcu adama iletirim gerisi ona kalmış
Ben goruyom herkesi bayadirKendim için demiyorum zaten hemen hemen herkes sabahtan beri burda
Dost direk etiket atsaydın dışarıdan yeni geldik. Sen gibi sabah akşam gece gündüz, sadece etkinlikten etkinliğe koşmuyoruz . Özür dileriz. Takip ediyorum . Etkinlik sahibi ne derse o. Sana ne . İsteyen istediği kuponu takip eder. En büyük totemci sensinnValla reis @Mülayim6060 3 saati aşkındır takip edenle son adımı edeni kaynak yaptırmam kusura bakma
Yok hocam 3 kişiyiz sabahtan beri takip eden 1 arkadaş sonra geldi 1ide sadece trolluyorlar olay buKendim için demiyorum zaten hemen hemen herkes sabahtan beri burda
Won artikOrası öyle dost zaten şuan kaç saatir takip eden belli 4 adım geldi bile 5 ci adıma geliyorlar olmaz dediğin gibi yakışmaz
Birader ilgi alanına girmiyorsun 4. Adımda gelip takip edip hakka girdirmem az adam olsan zaten kaynak yapmazsinDost direk etiket atsaydın dışarıdan yeni geldik. Sen gibi sabah akşam gece gündüz, sadece etkinlikten etkinliğe koşmuyoruz . Özür dileriz. Takip ediyorum . Etkinlik sahibi ne derse o. Sana ne . İsteyen istediği kuponu takip eder. En büyük totemci sensinn
BekliyoruzWon artik
Aynen onada bı ayar çeker mülayim benceYok hocam 3 kişiyiz sabahtan beri takip eden 1 arkadaş sonra geldi 1ide sadece trolluyorlar olay bu
Valla öyle ben en az 3 adım takip edemediğim rollere eğer ki zevkine etmiceksem girmiyorum bile ama insanlar son 3 baskete gelen adam gördüm liste de yokum ben diyorduBirader ilgi alanına girmiyorsun 4. Adımda gelip takip edip hakka girdirmem az adam olsan zaten kaynak yapmazsin