- 41,537
- 32,695
- 113
Kesene bereket bro zebahaa kadann burdayız ama şarj bitiyor almadık yanımıza 🤣🤣@ahmetcansarac61
@Lazistan08
@AllanSaintMaximin
@Marley 500 atayım rol yapsin bir iki kişiye de özelden yazarım @sinansrml63 sen dağıtirsin
Kesene bereket bro zebahaa kadann burdayız ama şarj bitiyor almadık yanımıza 🤣🤣@ahmetcansarac61
@Lazistan08
@AllanSaintMaximin
@Marley 500 atayım rol yapsin bir iki kişiye de özelden yazarım @sinansrml63 sen dağıtirsin
Açık sözlü erkeklere bayılırımBen roll falan acmayacam odul alirsam sonra arkadan sallamayin
Kesene bereket bombacı@ahmetcansarac61
@Lazistan08
@AllanSaintMaximin
Kesene bereket dost@ahmetcansarac61
@Lazistan08
@AllanSaintMaximin
Sağol kral respect 🤝 kesene bereket@ahmetcansarac61
@Lazistan08
@AllanSaintMaximin
Aynı maçın deplasmana basacakti 43+5 handinaptan@Mülayim6060 4k bas bi maca ya da son 1 adim daha
Kesene berekett 💣💣@ahmetcansarac61
@Lazistan08
@AllanSaintMaximin
Devam edecekBize yine baş dustu hepinize bol sanslar
Sinan gizli düşman mülayim görmek çok zor değil12 kişiye nasıl ulaşalim bi rol daha yapariz
Sirayla iste. Yapilaxak rollinglerden biri sana verir dostBize yine baş dustu hepinize bol sanslar
Saglik olsun herkes kazansindaSirayla iste. Yapilaxak rollinglerden biri sana verir dost
Ben roll açamıyorum@ahmetcansarac61
@Lazistan08
@AllanSaintMaximin
Tebrikler dostum şansın açık olsun12 kişiye nasıl ulaşalim bi rol daha yapariz
Bizim her rollingimiz enerjik redbull sponsorluğundaYa bu rolll giderdiii enerjik geldii
Mutlu sonlu kilit arada oluyor bak bu kez cenabet gelmedim konuna işler değişti 🤣🤣Tamam bu konu kilit @Daimon