- 45,524
- 28,793
- 113
Bu ara yapıyon bu sporuLa takip etmeyin 3 dakika kalmış 56 sayi olmus
Bu ara yapıyon bu sporuLa takip etmeyin 3 dakika kalmış 56 sayi olmus
Havalari kes 🤣🤣🤣La takip etmeyin 3 dakika kalmış 56 sayi olmus
Cikcik 😁YAK BABA YAAKKKK
MiyavCikcik 😁
Nba varken girip slota mahvettiler kendimizi yine ama nba olduğu sürece aç kalmayiz ins puahaBu ara yapıyon bu sporu
Ne attilar mubarek sicramadan atiyolar 😂59 gelmiş tebrikler mülayim 3 e bak
Sende ver mac 3 dakika kalsim won olsun sende gel hava bas buraya kanka puahaHavalari kes 🤣🤣🤣
80 sayi olur netNe attilar mubarek sicramadan atiyolar 😂
10k da bi zarflardı 20k atayım bana bir vura gelirdi iş10k atıcam dese valla sıktırı cekerdım kotu bsey ıster dıye
Dazlingden uzak dursan parann mq erhanda 😂Nba varken girip slota mahvettiler kendimizi yine ama nba olduğu sürece aç kalmayiz ins puaha
Metinle barışmak şansını açtı ErhannnnnnnSende ver mac 3 dakika kalsim won olsun sende gel hava bas buraya kanka puaha
Erhan o kulagnn ici dovmeli pix fena atiyo he😂80 sayi olur net
Ne alacaz şimdikSende ver mac 3 dakika kalsim won olsun sende gel hava bas buraya kanka puaha
Ins uzak durcaam zaten oynadigim bir site vardı bonus alıp oynuyordum 2 gün once no bonus oldum Allah tan puaahDazlingden uzak dursan parann mq erhanda 😂
Sen adamın tipini gördün mü eğer oysa metinle düşünemedim bı an aq10k da bi zarflardı 20k atayım bana bir vura gelirdi iş
Bu maç uzar bas usta kasayı 0 aNe alacaz şimdik
Bncede uzak dur kardesmIns uzak durcaam zaten oynadigim bir site vardı bonus alıp oynuyordum 2 gün once no bonus oldum Allah tan puaah