- 10,241
- 1,565
- 113
Bol sanslar baskanBuz hokeyi rolling i yapalim
Hemen yatmassak uzun sürebilir vakti olan takip edebilir
Bol sanslar baskanBuz hokeyi rolling i yapalim
Orada garibban diye bir takım daha var sayı atanı dövüyorlar o takım da radarima takıldı. Gariban dostu tam02 tr saatiyle
kumarcinin sonu değismez süre uzar kisalir ama değişmez sikinti yok. vurdum biraz koseye attim ufakdan kalani yedik yine yaparim uzun zamandir kendi imkanlarimla yapiyorum ama herkes düsman oldu anlamiyorum ben kendi paramla kendi tekerimi carkimi ceviriyorken 1 allahın kulu yardim etmiyorken kazandigimda saldiriliyorum cözebilmiş değilimEyvallah parayı vurdu dedilerdi senin için napiyon sen burlarda
Valla pek bir sey etmiyor 😆Zambiya saatiyle kaça takabul ediyor dost
Bol sans kanka kuponun çıktısını mı aldın ne yaptınBuz hokeyi rolling i yapalim
Yandık 😅😅Valla pek bir sey etmiyor 😆
Tebrikler. Bizim hatir değişti mikumarcinin sonu değismez süre uzar kisalir ama değişmez sikinti yok. vurdum biraz koseye attim ufakdan kalani yedik yine yaparim uzun zamandir kendi imkanlarimla yapiyorum ama herkes düsman oldu anlamiyorum ben kendi paramla kendi tekerimi carkimi ceviriyorken 1 allahın kulu yardim etmiyorken kazandigimda saldiriliyorum cözebilmiş değilimneyse senin konuda b*k olmasin benim yuzumden oylesine muhabbete girdim canım sıkılıyor diye kimseden beklenti yok tamamen makarasindayim. bol sanslar tekrardan 3 5 kişi var bende hatiri degismeyen biride sensin takipdeyim en çok kazanmasini istedigim kişilerdensin insana yapışmıyorsun ağirligini koruyorsun..
Tam yağmur saati@Malatyali44 hocam yarim saate burdayiz
yağmur duasina dere boyuna gotur koyluyü arif efendiTam yağmur saati