Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 2K Hedef ---💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proletarya

Güçlü kaşarlar (💃) mutlu yaşarlar..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,102
8,897
113
Eyvallah parayı vurdu dedilerdi senin için napiyon sen burlarda
kumarcinin sonu değismez süre uzar kisalir ama değişmez sikinti yok. vurdum biraz koseye attim ufakdan kalani yedik yine yaparim uzun zamandir kendi imkanlarimla yapiyorum ama herkes düsman oldu anlamiyorum ben kendi paramla kendi tekerimi carkimi ceviriyorken 1 allahın kulu yardim etmiyorken kazandigimda saldiriliyorum cözebilmiş değilim :) neyse senin konuda b*k olmasin benim yuzumden oylesine muhabbete girdim canım sıkılıyor diye kimseden beklenti yok tamamen makarasindayim. bol sanslar tekrardan 3 5 kişi var bende hatiri degismeyen biride sensin takipdeyim en çok kazanmasini istedigim kişilerdensin insana yapışmıyorsun ağirligini koruyorsun..

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,148
1,564
113
Bir tanesi penaltilardaydi bitti sanırım 3 0

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,331
18,216
113
kumarcinin sonu değismez süre uzar kisalir ama değişmez sikinti yok. vurdum biraz koseye attim ufakdan kalani yedik yine yaparim uzun zamandir kendi imkanlarimla yapiyorum ama herkes düsman oldu anlamiyorum ben kendi paramla kendi tekerimi carkimi ceviriyorken 1 allahın kulu yardim etmiyorken kazandigimda saldiriliyorum cözebilmiş değilim :) neyse senin konuda b*k olmasin benim yuzumden oylesine muhabbete girdim canım sıkılıyor diye kimseden beklenti yok tamamen makarasindayim. bol sanslar tekrardan 3 5 kişi var bende hatiri degismeyen biride sensin takipdeyim en çok kazanmasini istedigim kişilerdensin insana yapışmıyorsun ağirligini koruyorsun..
Tebrikler. Bizim hatir değişti mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...