- 24,472
- 17,443
- 113
Hadi gidip tupcuden izleyek 😂Ev çok kötüydü kanka sihir büyü bir şey olmazsa zor atar
Hadi gidip tupcuden izleyek 😂Ev çok kötüydü kanka sihir büyü bir şey olmazsa zor atar
Bol şansGene bunlara oynadık 😀
55.5 üst
Çok basit kardeşim diş doktoru diye bir şey var gömülüyse çene cerrahisine yönlendiriyor kesip alıyorlar duydun mu daha önce aqYav enişte milletin 20lik dişleri 22 yaşında çıkar 25inde çkar . 33 yaşında ne 20lik dişi yolun yarısına geldik çıldırıyorum ağrıdan felç etti yüzümün sağ tarafını
Ya tamam kardeşim ne ağladin ya hangi maçtan yattınYav enişte milletin 20lik dişleri 22 yaşında çıkar 25inde çkar . 33 yaşında ne 20lik dişi yolun yarısına geldik çıldırıyorum ağrıdan felç etti yüzümün sağ tarafını
Yav enişte beni zekasal olarak metinle mi karıştırdın aq ben şu an verdiği ağrıdan söz ediyorum 1 saat önce yoktu napayım dişçinin kapısına gidip uyandırayım mıÇok basit kardeşim diş doktoru diye bir şey var gömülüyse çene cerrahisine yönlendiriyor kesip alıyorlar duydu mu daha önce aq
Taş kağıt makas oynadım nesinede hileli aqYa tamam kardeşim ne ağladin ya hangi maçtan yattın