- 26,424
- 16,436
- 113
Şu an dirilmem için yaklaşık 70 80k lazım bana enişte. 2milyon 80 bin kazanıp. " kardeşim küsüratı sana atıyorum " demeni bekliyorumPara ölüyü diriltir Ahmet kardeş
Şu an dirilmem için yaklaşık 70 80k lazım bana enişte. 2milyon 80 bin kazanıp. " kardeşim küsüratı sana atıyorum " demeni bekliyorumPara ölüyü diriltir Ahmet kardeş
Bakalım bizim keseye ne zaman bereket olcak mülayimin parayı boguyoruz 2 aydır 😁Güldük eğlendik kesene bereket kanka
Bizim @Metings1905 oynatıyor dm atın küçük yatırımcıların yeni adresi rivalometinNe kadar güvenilir bilmemde betorbet 100₺ minimum
Yeni yıl yeni umutlar enişte şunun surasinda 2030 a ne kaldıBakalım bizim keseye ne zaman bereket olcak mülayimin parayı boguyoruz 2 aydır 😁
Ben onu cimere bildirmiştim la sahi almış olmasınlar dün sabahBizim @Metings1905 oynatıyor dm atın küçük yatırımcıların yeni adresi rivalometin
Düşunsene kanka metin hakkinda şikayet konusu açıyorlar 🤣🤣🤣🤣🤣Ben onu cimere bildirmiştim la sahi almış olmasınlar dün sabah
metine noldu kiBen onu cimere bildirmiştim la sahi almış olmasınlar dün sabah
Mülayim 8 liradan 20 turbo salla gel şeker 1000 de verecek diyorum sana yaKalan paramız bu . Bunu da 250 yapıp börek alacaz😀
Yatırım yapicam çekim yaparsam görürüm seni söz
Bu herif dolandırıcıdır at xbetten ben yardımcı olacam dedi 2 gündür cevap vermiyorDüşunsene kanka metin hakkinda şikayet konusu açıyorlar 🤣🤣🤣🤣🤣
Hangisinde yapayımMülayim 8 liradan 20 turbo salla gel şeker 1000 de verecek diyorum sana ya
sweet rush bonanza yapiştir 4 betdenKalan paramız bu . Bunu da 250 yapıp börek alacaz😀
Dice de yapHangisinde yapayım
Tupcuyu nezaman boğazlardan parayı vurursun enisteBakalım bizim keseye ne zaman bereket olcak mülayimin parayı boguyoruz 2 aydır 😁
Ne takmislardi la buna bişey takmislardi senaryosu hazır yarın gelir onu söyler aq 🤣Bu herif dolandırıcıdır at xbetten ben yardımcı olacam dedi 2 gündür cevap vermiyor
eyw dusunmende guzel vermis kdr oldun ins kazanirsinYatırım yapicam çekim yaparsam görürüm seni söz
Tebrikler dostHangisinde yapayım