- 49,888
- 37,930
- 113
Oranlar bu sekıl @Mülayim6060 cok suprız lazım
Ekli dosyalar
-
319.8 KB Görüntüleme: 12
çok sinsiler çookEn sıkıntısını en üstte koymuş adamlar işi biliyor zorluklara göre sıralanmış
Unutma allahın dediği olur diyip imana bağlayıp kuponu wonn yspma işiİki türlüsü de sıkntı işte la 🤣
Hadi öcü 20 dk sonrada bunu at
Kalk appiah kalkUnutma allahın dediği olur diyip imana bağlayıp kuponu wonn yspma işi
Kronometre aç 12dk dolunca haber verKalk appiah kalk
çok sinsiler çook
Ben bobin Ahmet olarak gelir diyorum Antep'ten tüm Türkiye'ye selam olsunOranlar bu sekıl @Mülayim6060 cok suprız lazım
Anlamadım nerenın lehcesı buBen bobin Ahmet olarak gelir diyorum Antep'ten tüm Türkiye'ye selam olsun
Sağolasın dostum Rabbim herkesin işini gücünü rastgetirsin inşallahHayirli uğurlu olsun agacim. Ayni bildigin gibi devam. Diz nasil oldu
Kardeşim avm de maç takip ediyorum millet deli sanacakKronometre aç 12dk dolunca haber ver
38 AhmetimYaş kac dayi
Eyvallah dost cansinSağolasın dostum Rabbim herkesin işini gücünü rastgetirsin inşallah
Diz iyi çok şükür sağolasın
Bol sanslar dostGelirse kasa böyle gelmezse uğurlar ola
La bana bır bılgı gelsı senle @ahmetcansarac61 aynı kısıymısHayirli uğurlu olsun agacim. Ayni bildigin gibi devam. Diz nasil oldu
Ohhh tabi alışverişe cıkmış beyimizKardeşim avm de maç takip ediyorum millet deli sanacak