- 26,424
- 16,436
- 113
1 paket parliament reserve aldırdım kısa günün karı hesabıPuahahahah deseydğn ya biz daha kendi aç karnımızı doyuramuyorux diye
1 paket parliament reserve aldırdım kısa günün karı hesabıPuahahahah deseydğn ya biz daha kendi aç karnımızı doyuramuyorux diye
Hımm🫡Daha 83 olmadı
Vaktimiz yok olsa kendi ısmarlardı yakuzeni kafala hemen yemek kitle avm ye getirmişken kitle
Sen yazdığında daha 81 di 🤣🤣
Devam sen dm atanlarla ugrasAra ara güncel durumu yazın buradan bakıyorum futbol takibi sarmiyo beni yatarsam soyleyin
Kalk mülayim kalk Allahın dediği olurAra ara güncel durumu yazın buradan bakıyorum futbol takibi sarmiyo beni yatarsam soyleyin
dakika 84 2-1 dakika 73 2-1 öbür maç 2.yarı başlıcak birazdan 0-0Ara ara güncel durumu yazın buradan bakıyorum futbol takibi sarmiyo beni yatarsam soyleyin
Kediye ısmarlardı diye okuduö pauauhahahaVaktimiz yok olsa kendi ısmarlardı ya
Ahmet abdestli girdin demi konuya 😆Vaktimiz yok olsa kendi ısmarlardı ya
30saniyede bir skor yazan kardesler var sag olsunlar esaretin bedeliAra ara güncel durumu yazın buradan bakıyorum futbol takibi sarmiyo beni yatarsam soyleyin
85 oldu🤣Sen yazdığında daha 81 di 🤣🤣
Usta galeri ss lerle dolduAra ara güncel durumu yazın buradan bakıyorum futbol takibi sarmiyo beni yatarsam soyleyin
Kediler benden iyi besleniyo allah kahretsinKediye ısmarlardı diye okuduö pauauhahaha
Sen işine bak dost burası bizdeAra ara güncel durumu yazın buradan bakıyorum futbol takibi sarmiyo beni yatarsam soyleyin