- 26,424
- 16,436
- 113
Ben hepsinde yoktum ya malesef hastanedeydimO değilde konuda iyi saat öldürdük tam 3 tam
Ben hepsinde yoktum ya malesef hastanedeydimO değilde konuda iyi saat öldürdük tam 3 tam
Geçmiş olsun kankaBen hepsinde yoktum ya malesef hastanedeydim
Acıktım ya kedilere sorsam mamalarından bana da verirler mi acabaAynen kore kısa filmleri güzel
Sorma kanka cabuk gectı 3 saat demı bıze oyahahO değilde konuda iyi saat öldürdük tam 3 tam
20 dk daha dayanma isi kaldi
0.1 dep alacak maçı hazir ol ozaman seni deve bilirdik essek olucan 🤣🤣🤣La o maç 00 bitmesin aniririm valla
Eyvallah kanka önemli bişey yokmuş malesef ölmeyi bile beceremiyoruzGeçmiş olsun kanka
Metim kardeşim sen zaten en baştan beri burdasın görmeyen kör gören sakatdırSorma kanka cabuk gectı 3 saat demı bıze oyahah
Gol olmasada sen olacaksın ama hshshshs0.1 dep alacak maçı hazir ol ozaman seni deve bilirdik essek olucan 🤣🤣🤣
Ne varmış sendeEyvallah kanka önemli bişey yokmuş malesef ölmeyi bile beceremiyoruz
Farketmez son adımda olsak en basta olsak aynı ıstek ve azımle yanındayız tokatlınınMetim kardeşim sen zaten en baştan beri burdasın görmeyen kör gören sakatdır
Ben bu işin bittiğini düiünüyorum artık zeis dostum20 dk daha dayanma isi kaldi