Normalde girmez ama oynayasi geldi heraldeBende ilk daha fazla kişiye verilsin oynajmasın diycektim taki adamın kendi kasası şimdi mantıken bizim düşündümğzü oda düşünmüştür ztn
Kardeş şuan boş konuşuyorsun cidden bende para olduğunda kimseden birşey esirgemiyorum zaten bunu @Mülayim6060 da @qguzh4nn0 @Mamoste @fearjr1992 ve bir kaç kişi daha iyi biliyor yalansa biri çıksın yalan desinsende 2 k ver 4k olsun 3 kişi
Yok ve onaylıyorum seni. Olumsuz yazmıyorumÖyle ama cidden 🤣
7 takımın geçmesi lazım gs yi. Çok zorGs 2 maçta 3 er 5 er yerse nasıl 24 garanti oluomuş ilginç şu tabloya göre
Yok dost yanlış anlama ben benide kattım o düşünceye 😆Kendisi bilir tabiki
Daha önce alışverişi olan adamları boş çevirmez forma etkinlik açan kişileri görür o napacagini bilir dostsende 2 k ver 4k olsun 3 kişi
LiarKardeş şuan boş konuşuyorsun cidden bende para olduğunda kimseden birşey esirgemiyorum zaten bunu @Mülayim6060 da @qguzh4nn0 @Mamoste ve bir kaç kişi daha iyi biliyor yalansa biri çıksın yalan desin
Yalan 😀Kardeş şuan boş konuşuyorsun cidden bende para olduğunda kimseden birşey esirgemiyorum zaten bunu @Mülayim6060 da @qguzh4nn0 @Mamoste ve bir kaç kişi daha iyi biliyor yalansa biri çıksın yalan desin
Çıktım geldimKardeş şuan boş konuşuyorsun cidden bende para olduğunda kimseden birşey esirgemiyorum zaten bunu @Mülayim6060 da @qguzh4nn0 @Mamoste ve bir kaç kişi daha iyi biliyor yalansa biri çıksın yalan desin
Oooo nerede öyle bolluk 3.4 aydır @VECNA @AllanSaintMaximin dışında DM mizi yakan olmadı sanırsın hiç kazanan yok 🤷@Mülayim6060 kuzen spin felan girme 3 kişi 2 k ver daha iyi 😉☺
TmResmi won beklemiyor
Dogru ben esirgemediği parayım bizzat şahidim hep harcıyor beniKardeş şuan boş konuşuyorsun cidden bende para olduğunda kimseden birşey esirgemiyorum zaten bunu @Mülayim6060 da @qguzh4nn0 @Mamoste ve bir kaç kişi daha iyi biliyor yalansa biri çıksın yalan desin
dalgasına diyorum la alınma biliyorum bu aralar sıkıntıda olduğunuKardeş şuan boş konuşuyorsun cidden bende para olduğunda kimseden birşey esirgemiyorum zaten bunu @Mülayim6060 da @qguzh4nn0 @Mamoste ve bir kaç kişi daha iyi biliyor yalansa biri çıksın yalan desin