- 15,497
- 29,800
- 113
Özellikle 1 k ya joker Beyciler lütfen herkese 1 k atsak para kalmaz. 500 ile alsın alan. Mesajım anlaşılmıştır konu içindeki herkez e ulaşmaya çalışacam
Dede dost 1000 olun 50 k alacaksın hissettimNeyse para muhabbeti liste muhebbeti olmasın zaten konudaki herkeze ulaşacam bir kişiye DM açtıririz alır. Şimdi 6 k lık hangi oyun alacağım dede mi olsun en çok o söylendi sanki
Anca düşünürsün dostum şu konuda onun hayaliyle her gece uyuyan ve ben dahil herkes hayalimi kurmuşturula 6 kya 1000x verdiğini düşünsene
Dost size göre gsyi niye hep kurtarıyorlar veya gsye maç kazandırıyorlar 🤔 Gs kendisi kazanamıyor mu maçı. Usg frankfurt Monako maçlarının hepsinde talihsizdi gsAynen birde bodo ile Rams da oynaması kurtardı bodo evinde tehlikeli takım fizik kalite yüksek birde suni çim City bile dağıldı dün
Reklamlardan sonraNe zaman
Bende onu dedim kanka Ali kankamda demişte sonuç bakalım lanet dedeye doğru gidiyor Enes ahshdjdSugar rush super scatter cikmis oder mi ki![]()
kesene bereketÖzellikle 1 k ya joker Beyciler lütfen herkese 1 k atsak para kalmaz. 500 ile alsın alan. Mesajım anlaşılmıştır konu içindeki herkez e ulaşmaya çalışacam
HoşbuldummmHoş geldin dostum 🖐🏼🖐🏼
1 maca bassa 1 k yapar zaten alanÖzellikle 1 k ya joker Beyciler lütfen herkese 1 k atsak para kalmaz. 500 ile alsın alan. Mesajım anlaşılmıştır konu içindeki herkez e ulaşmaya çalışacam
Dead or allive dost o zaman 2 lik ondan 4 k dede alNeyse para muhabbeti liste muhebbeti olmasın zaten konudaki herkeze ulaşacam bir kişiye DM açtıririz alır. Şimdi 6 k lık hangi oyun alacağım dede mi olsun en çok o söylendi sanki
Tamam bu arada espri gücün şaka bir yana kuvvetliReklamlardan sonra
2.5 a roket alsakÖzellikle 1 k ya joker Beyciler lütfen herkese 1 k atsak para kalmaz. 500 ile alsın alan. Mesajım anlaşılmıştır konu içindeki herkez e ulaşmaya çalışacam
Sugar ödemez asla 200 TL ile gönderir biziSugar rush super scatter cikmis oder mi ki![]()
Buradayız sadece izliyorz 🌜nerelerdesin kral
16 saat dağıttın ne vardı 8 saat daha dağıtsaydın kardeşim 🤣Katılıyorum ben para kazanınca burda 24 saat boyunca aralıksız dağıtım yapmam lazım yoksa götümüz kalkıyor oluyor 🤣
dede klasik gir arada ödüyor benceSugar ödemez asla 200 TL ile gönderir bizi