- 41,756
- 33,059
- 113
Gerek yok ihtiyar 2 karton uzun parliament hediye etmiş ayak üstü kanka 😅😅Daha almam vermez bu dede para filan
Gerek yok ihtiyar 2 karton uzun parliament hediye etmiş ayak üstü kanka 😅😅Daha almam vermez bu dede para filan
Hallederim dostSen takip edenleri dm ye alıp dağıtım işini çözer misin
TebrıksRol bakiyesi çıktı neyse
Sana özelden ayrıca ulaşacağım çekim geldiğinde 🤚İyi vermiş kanka şanslısın
ooo geliyor dağıtım kesene bereketSen takip edenleri dm ye alıp dağıtım işini çözer misin
sweet bonanza sugar rush uzak durun ama gates of kaçın kacin😀😀Daha almam vermez bu dede para filan
Banada ayri ulaşım var mı dost kazanç olursa seni göreceğim demiştin ya☺Sana özelden ayrıca ulaşacağım çekim geldiğinde 🤚
Tamam bı halledevir sana zahmet bakalım kaç kişi ödül 500 düşündük ama kişi sayısına göre düşebilirHallederim dost
Tamamdir dostTamam bı halledevir sana zahmet bakalım kaç kişi ödül 500 düşündük ama kişi sayısına göre düşebilir
düşünmen yeterli yeni roll gelir miTamam bı halledevir sana zahmet bakalım kaç kişi ödül 500 düşündük ama kişi sayısına göre düşebilir
Bunu vermesi bike mucizeRol bakiyesi çıktı neyse
Boşver gsye 1/2 60k bas 1m200k güzel paraSana özelden ayrıca ulaşacağım çekim geldiğinde 🤚
hayırlı akşamlarHerkese bol şans. Mülayime tebrikler. İyi akşamlar
5 kısı dagıtabılırmTamam bı halledevir sana zahmet bakalım kaç kişi ödül 500 düşündük ama kişi sayısına göre düşebilir
Ödül alacan ayrı olarak ulaşım aklımda olan bir kaç kişiye sadeceBanada ayri ulaşım var mı dost kazanç olursa seni göreceğim demiştin ya☺
Eyvallah kankaSana özelden ayrıca ulaşacağım çekim geldiğinde 🤚
Hayirli olsunTamam bı halledevir sana zahmet bakalım kaç kişi ödül 500 düşündük ama kişi sayısına göre düşebilir