- 10,524
- 8,638
- 113
İnşallah Enes'im tekrar tebrikler @Mülayim6060 kuzen 🙏🏼Ödül alacan ayrı olarak ulaşım aklımda olan bir kaç kişiye sadece
İnşallah Enes'im tekrar tebrikler @Mülayim6060 kuzen 🙏🏼Ödül alacan ayrı olarak ulaşım aklımda olan bir kaç kişiye sadece
Eyv dostÖdül alacan ayrı olarak ulaşım aklımda olan bir kaç kişiye sadece
Uyuduk haftalar sonra won gelmiş hayırlı olsunTamam bı halledevir sana zahmet bakalım kaç kişi ödül 500 düşündük ama kişi sayısına göre düşebilir
1-2 kişiye ödül atıp şovunu yapanlar var yıllarxa dile getirirler@Mülayim6060 ortaya söylüyorum 100-150 k karda olup 2 liralık roll bakiyesi attığı için özel muamele bekleyen lavuklar hata ediyor senin onlara verdiğin şans paraları çok daha fazla bu ben dahil o yüzden daha önce bi çıtır darılmıştım konuştuk hatırlarsan doğru diyorsun kanka dedim hiç o potalara girmedim ne diyorsan o hayırlı akşamlar 👋😍
Bir ay geçti kardom ne haftası ajsjjdjjdUyuduk haftalar sonra won gelmiş hayırlı olsun
Öyle kardeşim ne diyim çarşıları bağğğzar ola umrumda değil onlar1-2 kişiye ödül atıp şovunu yapanlar var yıllarxa dile getirirler
Hg dostumUyuduk haftalar sonra won gelmiş hayırlı olsun
Zarardansa 2.5k kaar iyidirRol bakiyesi çıktı neyse
Ali kankim para lazım lan AlowHg dostum
Tamam işte haftalar sonra 5-6 hafta olmuştur 🤣Bir ay geçti kardom ne haftası ajsjjdjjd
Hoşbulduk kardoHg dostum
Önce o Lidyalıları sonra Napolyonu s... lazım 😆😆Ali kankim para lazım lan Alow
AhahhhaÖnce o Lidyalıları sonra Napolyonu s... lazım 😆😆
Turkuaz yolBana film önerin imbd 9+ olsun
Yeşili iyi onun ama mavi tonları kötüTurkuaz yol
The Godfather (1972)Bana film önerin imdb 9+ olsun
8.9 olmazmi dostBana film önerin imdb 9+ olsun