- 824
- 170
- 43
Bol şanslar
Voleybol mu bu umarım gelirSon adım
Bol şanslar basketbol alamadık
Ya boş yapma metin, verdiğin fikrin ellle tutulur zerre bir yani yokHehe kaybederse 20k cebinden vereceksin sanki. fikrimizi söyledik yapar yapmaz onun bileceği iş.
Adam zar zor 20k kazanmış zaten. Tabi hedefi 7 adım yapmak ama bazen biyerde durmak lazım. Senin bass yürü kim tutar seni mülayim diye verdiğin fikir çok mu mantıklı sanki. Bass işineYa boş yapma metin, verdiğin fikrin ellle tutulur zerre bir yani yok
Haaa o zaman sorun yoktur. Barios gibi bilinçsiz saldırı yapmıyorsun. Bildiğin konuda açıklama yapmışsın en azından.zaten çekim yapamıyor !
Top yuvarlak her an herşey olabilir daha 2 set var umarım kazanan sen olursunNeyse arkadaşlar yapacak birşey yok 2.0 geriye düşerse bozdurur birdaha denerim şimdilik beklemede kalalim
Ben bas diye bişey yazmadım yalan söyleme seni yamulturum bak. Ben fikir bile vermedim. Kendi bildiğin şeyi yap dedimAdam zar zor 20k kazanmış zaten. Tabi hedefi 7 adım yapmak ama bazen biyerde durmak lazım. Senin bass yürü kim tutar seni mülayim diye verdiğin fikir çok mu mantıklı sanki. Bass işine![]()
1 set alsa karar setine kalma ihtimali var daNeyse arkadaşlar yapacak birşey yok 2.0 geriye düşerse bozdurur birdaha denerim şimdilik beklemede kalalim
1-1 olur reisNeyse arkadaşlar yapacak birşey yok 2.0 geriye düşerse bozdurur birdaha denerim şimdilik beklemede kalalim
Eee zaten Bana karşı olman demek devam et demek. Neyse Hadi canım benim kimseyle uğraşacak zamanımda yok işimde yok herkes keyfine baksın. Adamın rolünü sabote etmeyelim.Ben bas diye bişey yazmadım yalan söyleme seni yamulturum bak. Ben fikir bile vermedim. Kendi bildiğin şeyi yap dedim
Aynen hepimizin cebindeki paraları toplasan 20k çıkmaz. boş boş konuşuyoruz. Kelin ilacı olsa...kardeşim sen 6 adım başarılıgit 7. adımını kendin seç ayar oluyorum elaleme akıl verenlere ya takip edin akıl vermeyin