Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 400 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,837
100,380
113
@Enişte min ihtiyacı yok ihtiyaç sahibi dostlar vardı enişte en son ki iş para kalırsa olurdu 🤣
Mülayim sen 10-15k borç bulabilecek adamsın vuracaktın terse 15k her türlü karda çıkacaktın bu işten çok acele ettin kızdım sana avanta 40k var acel tecel 10 dk da buldun onu oynadın yani bravo bozmuşsun bi de tutuyo gibi oluyor dönüyor tekrar bakalım ne olacak

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
36,633
19,598
113
Mülayim sen 10-15k borç bulabilecek adamsın vuracaktın terse 15k her türlü karda çıkacaktın bu işten çok acele ettin kızdım sana avanta 40k var acel tecel 10 dk da buldun onu oynadın yani bravo bozmuşsun bi de tutuyo gibi oluyor dönüyor tekrar bakalım ne olacak
6-8 geliyor gibi

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,555
29,972
113
Gitti 80 k enişte elimizin tersi ile ittik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...