- 7,682
- 16,387
- 113
siz burayı yesillendirin sabah işe gidecem az çevrim kaldı bu iyi oldu çevrim içinWonnn be
siz burayı yesillendirin sabah işe gidecem az çevrim kaldı bu iyi oldu çevrim içinWonnn be
Bol sanslar reis Shell dostumuz kendi icin uzgun ama burayi gorunce sevinecektirsiz burayı yesillendirin sabah işe gidecem az çevrim kaldı bu iyi oldu çevrim için
eyvallahBol sanslar reis Shell dostumuz kendi icin uzgun ama burayi gorunce sevinecektir
Tebrikler dostumsiz burayı yesillendirin sabah işe gidecem az çevrim kaldı bu iyi oldu çevrim için
Kesinlikle dostBol sanslar reis Shell dostumuz kendi icin uzgun ama burayi gorunce sevinecektir
Tbrkler murateyvallah
@Galatasaray571 etiketi unutmuşım. sana yazıyodım
eyvallah reis sagolasınKesinlikle dost
bizden biri kazansın ben daha çok mutlu oluyorum![]()
teşekkürler kardeşimTbrkler murat
AdammKesinlikle dost
bizden biri kazansın ben daha çok mutlu oluyorum![]()
eyvallah aynen son 600 çevrim kaldı akşam 5 kuponda bı bunu tutturabildik en azından kasa sabit kaldı buda iyi akşama noktayı koyacakTebrikler reis bu artık çevrimi rahat bitirir sana
2 parçada biter reis azimle... Yapan mermeri deler örneğisin ben 3 4 gün bakiye bekletip çevrim yapamam valla 🤣eyvallah aynen son 600 çevrim kaldı akşam 5 kuponda bı bunu tutturabildik en azından kasa sabit kaldı buda iyi akşama noktayı koyacak