- 5,692
- 3,803
- 113
slot evi barkı alır dostSenden Bi big win paylaşımı beklerken spora sardın yol yakınken dön bizim gibi kafayı yersin sen slota devam 😂
slot evi barkı alır dostSenden Bi big win paylaşımı beklerken spora sardın yol yakınken dön bizim gibi kafayı yersin sen slota devam 😂
Güle güle harca abiilk çekim ve papara olmasına rağmen bu kadar sürede onaylandı helal olsun @Sahabet Destek
Guzel miktar umarim sikintisiz gelir muratBu aralar baya kayıp yaşadım %100 spor hoşgeldin bonusu alayım dedim @Sahabet Destek ten 350 yatırdım şansım baya iyi gitti şimdi sıra çekim hızında bakalım ne kadar hızlı @Sahabet Destek Ekli dosyayı görüntüle 173583
eyvallah kardeşim sagol onaylandıGuzel miktar umarim sikintisiz gelir murat
Sadece onaymi aldi geldimi murat?ilk çekim ve papara olmasına rağmen bu kadar sürede onaylandı helal olsun @Sahabet Destek
Futbolda aynı be kardeşim ben ironi yaptm genelde slottan kazanıo arkadaş hep görüoz paylaşımlarını atıo spor cile anlasam slot oynarım ya batak ya çıkak 😂slot evi barkı alır dost![]()
slot olmasa ben kazanamazdimslot evi barkı alır dost![]()
Benim söylediğim süreyi geçti iyi geceler kabul etmiyorum 😂
gelmedi daha 5 dakk oldu onaylanalıSadece onaymi aldi geldimi murat?
maalesef kardeşim direğin kenarın dan aut🤕Benim söylediğim süreyi geçti iyi geceler kabul etmiyorum 😂
Çekim gelir dediğim süre de onay almş genede yapıyorum bu sporu bişeyler bilmişizmaalesef kardeşim direğin kenarın dan aut🤕
eyvallahÇekim gelir dediğim süre de onay almş genede yapıyorum bu sporu bişeyler bilmişizben öyle Makarasına süre falan yazdm sen öyle konu açıo sn diye ödemen gelir sağ salim çalışıyorum müsaitken biraz makarasna takldm 🖐
Kral nasıl onay aldı o halde valla paranı çekte fazla yaklaşma pek güven vermiyor bu site banaçekimde sıkıntı oldu benle alakalı banka hesabı ekle yerinde 0 varmış onu silmeden eklemişim mesaj atıp duzeltmemi istediler teşekkürler @Sahabet Destek
yok kazancı inceliyorlar gönderme sırası gelince papara numası eksik yoksa onaydan sonra red yemezKral nasıl onay aldı o halde valla paranı çekte fazla yaklaşma pek güven vermiyor bu site bana
sıkıntı yok yaniKral nasıl onay aldı o halde valla paranı çekte fazla yaklaşma pek güven vermiyor bu site bana
Sen bilin reis sorunsuz alda ben tavsiyemi söyledimsıkıntı yok yani