- 30,259
- 16,638
- 113
Özelden Ulaşıcam teşekkürler herkese
Kazanmak kaybetmek degıl kazanınca trıp atıyolar herkese ulasamıyorsun 2 k parayla o canımı sıkıyoKaybetmek sana hiç gelmiyor demek ki
Haklısın bu konudak, kazanmak ayrı dert bu ayrı dert. Geçen 6 basıp 18 aldım 8 ini dagittim 3 gün sonra bile o kazanç için dm atıldı banaKazanmak kaybetmek degıl kazanınca trıp atıyolar herkese ulasamıyorsun 2 k parayla o canımı sıkıyo
Burda miktar önemli değil.ki 50 k da kazansan yine yiyorsun onu takılmamak lazm buna meto herkes kalbinin ekmeğini yerKazanmak kaybetmek degıl kazanınca trıp atıyolar herkese ulasamıyorsun 2 k parayla o canımı sıkıyo
Aha adam bana laf soktu hani sanki normalde bana defalarca ödül göndermişte şuanda göndermemiş gibi ulan ya gece gece gel birbirimize küfür edelim sülale boyu ikimizde ban yiyelim rahatlayalım ne dersin ?Kazanmak kaybetmek degıl kazanınca trıp atıyolar herkese ulasamıyorsun 2 k parayla o canımı sıkıyo
En ıyısı gelırse cekılıs bas gecHaklısın bu konudak, kazanmak ayrı dert bu ayrı dert. Geçen 6 basıp 18 aldım 8 ini dagittim 3 gün sonra bile o kazanç için dm atıldı bana
Yav sende at arti şu gerginliği üstünden Allah için kanka. Çok çabuk parlıyorsun keskin turşu küpüne zarar verirAha adam bana laf soktu hani sanki normalde bana defalarca ödül göndermişte şuanda göndermemiş gibi ulan ya gece gece gel birbirimize küfür edelim sülale boyu ikimizde ban yiyelim rahatlayalım ne dersin ?
Keşke geçen gece de enesin konuda şu yazdığın şekilde kalbinin sesini dinleyerek uzatma dememe rağmen benimle üst perdeden konuşan arkadaşa gerek yok tartışmayın deseydin onun yanında durmak yerine beni dışladın.Burda miktar önemli değil.ki 50 k da kazansan yine yiyorsun onu takılmamak lazm buna meto herkes kalbinin ekmeğini yer
La fasulye gıbı cıkma aradan sen 250 tl ıstedın cekıldın daha neler var dm de ne kufur etcem para ıcın uzerıne alınmaAha adam bana laf soktu hani sanki normalde bana defalarca ödül göndermişte şuanda göndermemiş gibi ulan ya gece gece gel birbirimize küfür edelim sülale boyu ikimizde ban yiyelim rahatlayalım ne dersin ?
Bişey değişmiyor ki o dm yine gelecekEn ıyısı gelırse cekılıs bas gec
Kanka keskin olması için küpte sirke olması lazım canım çok sıkkın hayırlı geceler benim kime ne zararım olmuş şu koyduğum forumunda anlamadım gittiYav sende at arti şu gerginliği üstünden Allah için kanka. Çok çabuk parlıyorsun keskin turşu küpüne zarar verir
İşte zararın kendine onu diyorum. Gereksiz gerilip kendini sıkıntıya sokuyorsunKanka keskin olması için küpte sirke olması lazım canım çok sıkkın hayırlı geceler benim kime ne zararım olmuş şu koyduğum forumunda anlamadım gitti
Orda sen haksizsin orda sen benim şuan yazdigm yazıyı yazmalydin adam orda beni sana savundu bida soluyorum kanka dediğin adamı sana savundu orda inceyi hala alamamissinKeşke geçen gece de enesin konuda şu yazdığın şekilde kalbinin sesini dinleyerek uzatma dememe rağmen benimle üst perdeden konuşan arkadaşa gerek yok tartışmayın deseydin onun yanında durmak yerine beni dışladın.
La tamam ıstersınde acım acım nedır amkBişey değişmiyor ki o dm yine gelecek
Ya babacım sen beni hiç mi tanımadın orda adam bana bir şey dedi yaptık arkadaş zıpladı liste yapayım diye alıntı yaptım dedim ben yapıyorum beğendi liste yi yaptım adamlar kesene bereket dedi olay bitti 10 dk sonra 3 farklı insan ile liste paylaşıyor ben haksızlık etmem diğer arkadaş gibi felan diyor sen yazıları ya tam okumadın yada tam anlamadım bende diyorum neden böyle bir şey yapıyorsun diyor bana görmedim ya abim görmediğin şeyi nasıl beğenebilirsin sonra diyorum tamam uzatmayalım gece gece gerginliğe gerek yok adam bana diyor senden 4 yaş büyüğüm saygılı ol ne hakaret ettim ne saygısız bir yazı yazdım üstüne sen geldin onu saçma sapan savunuyorsun Allah aşkına burda bende nerede suç günah var ??Orda sen haksizsin orda sen benim şuan yazdigm yazıyı yazmalydin adam orda beni sana savundu bida soluyorum kanka dediğin adamı sana savundu orda inceyi hala alamamissin
Paran varsa dostun var yoksa kaldın çökek'teArada bende dm atiyorum fakat tanıdım beni tanıyan kişiler oluyor genelde @murobaşkan ada attım az önce 😊 bu aralar benim dm yanmıyor kazanamayinca 😅😅
Kanka çok duygusal bı adamsın sen ya bu kadar duygusal olmaYa babacım sen beni hiç mi tanımadın orda adam bana bir şey dedi yaptık arkadaş zıpladı liste yapayım diye alıntı yaptım dedim ben yapıyorum beğendi liste yi yaptım adamlar kesene bereket dedi olay bitti 10 dk sonra 3 farklı insan ile liste paylaşıyor ben haksızlık etmem diğer arkadaş gibi felan diyor sen yazıları ya tam okumadın yada tam anlamadım bende diyorum neden böyle bir şey yapıyorsun diyor bana görmedim ya abim görmediğin şeyi nasıl beğenebilirsin sonra diyorum tamam uzatmayalım gece gece gerginliğe gerek yok adam bana diyor senden 4 yaş büyüğüm saygılı ol ne hakaret ettim ne saygısız bir yazı yazdım üstüne sen geldin onu saçma sapan savunuyorsun Allah aşkına burda bende nerede suç günah var ??
Ozamanda canım sıkılıyor dostum 5 10 kişi var zaten burada da sürekli muhabbetimiz olanParan varsa dostun var yoksa kaldın çökek'te
Menfaatsiz dostluk var sokaktaki k*pekte !
İyi tanı dostunu numaradan bi yıkıl
Benden sana bi akıl. Aklın varsa tek takıl