Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling murobaşkan | Kasa 500 Hedef 5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,537
32,695
113
Kazanmak kaybetmek degıl kazanınca trıp atıyolar herkese ulasamıyorsun 2 k parayla o canımı sıkıyo
Aha adam bana laf soktu hani sanki normalde bana defalarca ödül göndermişte şuanda göndermemiş gibi ulan ya gece gece gel birbirimize küfür edelim sülale boyu ikimizde ban yiyelim rahatlayalım ne dersin ?

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,107
27,497
113
Aha adam bana laf soktu hani sanki normalde bana defalarca ödül göndermişte şuanda göndermemiş gibi ulan ya gece gece gel birbirimize küfür edelim sülale boyu ikimizde ban yiyelim rahatlayalım ne dersin ?
Yav sende at arti şu gerginliği üstünden Allah için kanka. Çok çabuk parlıyorsun keskin turşu küpüne zarar verir

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,537
32,695
113
Burda miktar önemli değil.ki 50 k da kazansan yine yiyorsun onu takılmamak lazm buna meto herkes kalbinin ekmeğini yer
Keşke geçen gece de enesin konuda şu yazdığın şekilde kalbinin sesini dinleyerek uzatma dememe rağmen benimle üst perdeden konuşan arkadaşa gerek yok tartışmayın deseydin onun yanında durmak yerine beni dışladın.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,732
37,758
113
La fasulye gıbı cıkma aradan sen 250 tl ıstedın cekıldın daha neler var dm de ne kufur etcem para ıcın uzerıne alınma

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,537
32,695
113
Yav sende at arti şu gerginliği üstünden Allah için kanka. Çok çabuk parlıyorsun keskin turşu küpüne zarar verir
Kanka keskin olması için küpte sirke olması lazım canım çok sıkkın hayırlı geceler benim kime ne zararım olmuş şu koyduğum forumunda anlamadım gitti

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,329
17,300
113
Keşke geçen gece de enesin konuda şu yazdığın şekilde kalbinin sesini dinleyerek uzatma dememe rağmen benimle üst perdeden konuşan arkadaşa gerek yok tartışmayın deseydin onun yanında durmak yerine beni dışladın.
Orda sen haksizsin orda sen benim şuan yazdigm yazıyı yazmalydin adam orda beni sana savundu bida soluyorum kanka dediğin adamı sana savundu orda inceyi hala alamamissin

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,517
8,638
113
Arada bende dm atiyorum fakat tanıdım beni tanıyan kişiler oluyor genelde @murobaşkan ada attım az önce 😊 bu aralar benim dm yanmıyor kazanamayinca 😅😅 küçük bir rolcük istedik sadece 😅😅

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,537
32,695
113
Orda sen haksizsin orda sen benim şuan yazdigm yazıyı yazmalydin adam orda beni sana savundu bida soluyorum kanka dediğin adamı sana savundu orda inceyi hala alamamissin
Ya babacım sen beni hiç mi tanımadın orda adam bana bir şey dedi yaptık arkadaş zıpladı liste yapayım diye alıntı yaptım dedim ben yapıyorum beğendi liste yi yaptım adamlar kesene bereket dedi olay bitti 10 dk sonra 3 farklı insan ile liste paylaşıyor ben haksızlık etmem diğer arkadaş gibi felan diyor sen yazıları ya tam okumadın yada tam anlamadım bende diyorum neden böyle bir şey yapıyorsun diyor bana görmedim ya abim görmediğin şeyi nasıl beğenebilirsin sonra diyorum tamam uzatmayalım gece gece gerginliğe gerek yok adam bana diyor senden 4 yaş büyüğüm saygılı ol ne hakaret ettim ne saygısız bir yazı yazdım üstüne sen geldin onu saçma sapan savunuyorsun Allah aşkına burda bende nerede suç günah var ??

Baronizm

Batmış Birisi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,523
7,048
113
Arada bende dm atiyorum fakat tanıdım beni tanıyan kişiler oluyor genelde @murobaşkan ada attım az önce 😊 bu aralar benim dm yanmıyor kazanamayinca 😅😅
Paran varsa dostun var yoksa kaldın çökek'te
Menfaatsiz dostluk var sokaktaki k*pekte !
İyi tanı dostunu numaradan bi yıkıl
Benden sana bi akıl. Aklın varsa tek takıl

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,416
33,253
113
Ya babacım sen beni hiç mi tanımadın orda adam bana bir şey dedi yaptık arkadaş zıpladı liste yapayım diye alıntı yaptım dedim ben yapıyorum beğendi liste yi yaptım adamlar kesene bereket dedi olay bitti 10 dk sonra 3 farklı insan ile liste paylaşıyor ben haksızlık etmem diğer arkadaş gibi felan diyor sen yazıları ya tam okumadın yada tam anlamadım bende diyorum neden böyle bir şey yapıyorsun diyor bana görmedim ya abim görmediğin şeyi nasıl beğenebilirsin sonra diyorum tamam uzatmayalım gece gece gerginliğe gerek yok adam bana diyor senden 4 yaş büyüğüm saygılı ol ne hakaret ettim ne saygısız bir yazı yazdım üstüne sen geldin onu saçma sapan savunuyorsun Allah aşkına burda bende nerede suç günah var ??
Kanka çok duygusal bı adamsın sen ya bu kadar duygusal olma

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,517
8,638
113
Paran varsa dostun var yoksa kaldın çökek'te
Menfaatsiz dostluk var sokaktaki k*pekte !
İyi tanı dostunu numaradan bi yıkıl
Benden sana bi akıl. Aklın varsa tek takıl
Ozamanda canım sıkılıyor dostum 5 10 kişi var zaten burada da sürekli muhabbetimiz olan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...