- 49,732
- 37,758
- 113
Duygusal erkek 👠Kanka çok duygusal bı adamsın sen ya bu kadar duygusal olma
Duygusal erkek 👠Kanka çok duygusal bı adamsın sen ya bu kadar duygusal olma
Cihoo inceyi alamamissin diyorum siklmisin sklmisi mı olur konuyu dönüp dönüp başa alıyorsun hala kardesm bende anlamıyorum şuan gergin biri varsa yine sensin konu kapandı btti gtti şal artkYa babacım sen beni hiç mi tanımadın orda adam bana bir şey dedi yaptık arkadaş zıpladı liste yapayım diye alıntı yaptım dedim ben yapıyorum beğendi liste yi yaptım adamlar kesene bereket dedi olay bitti 10 dk sonra 3 farklı insan ile liste paylaşıyor ben haksızlık etmem diğer arkadaş gibi felan diyor sen yazıları ya tam okumadın yada tam anlamadım bende diyorum neden böyle bir şey yapıyorsun diyor bana görmedim ya abim görmediğin şeyi nasıl beğenebilirsin sonra diyorum tamam uzatmayalım gece gece gerginliğe gerek yok adam bana diyor senden 4 yaş büyüğüm saygılı ol ne hakaret ettim ne saygısız bir yazı yazdım üstüne sen geldin onu saçma sapan savunuyorsun Allah aşkına burda bende nerede suç günah var ??
Şuanda bana kanka diyorsun bonus konusunda beni tanımamana rağmen gelip lavuk felan yazdın admin sildi bilmem hatırlarmısın duygusallık ile alakası yok bu durumun yinede ben sana karşı birKanka çok duygusal bı adamsın sen ya bu kadar duygusal olma
Neyse abiCihoo inceyi alamamissin diyorum siklmisin sklmisi mı olur konuyu dönüp dönüp başa alıyorsun hala kardesm bende anlamıyorum şuan gergin biri varsa yine sensin konu kapandı btti gtti şal artk
Dur bende hatırladım skmdı sen bıkere bır sıte konusu actın senın sıten dıye konusuldu sana kac ksre sordum gormezden geldın o neydıŞuanda bana kanka diyorsun bonus konusunda beni tanımamana rağmen gelip lavuk felan yazdın admin sildi bilmem hatırlarmısın duygusallık ile alakası yok bu durumun yinede ben sana karşı bir
Tane hakaret içeren yazı yazmadım hayırlı geceler
Dalga mı geçiyorsun ne iciyon ne yiyon sen ben hayatımda hiç bı kere lavuk kelimesini kullanmam ne sanalda ne dışardaŞuanda bana kanka diyorsun bonus konusunda beni tanımamana rağmen gelip lavuk felan yazdın admin sildi bilmem hatırlarmısın duygusallık ile alakası yok bu durumun yinede ben sana karşı bir
Tane hakaret içeren yazı yazmadım hayırlı geceler
Kanıtlar isem 5 k iban alırım okey ?Dalga mı geçiyorsun ne iciyon ne yiyon sen ben hayatımda hiç bı kere lavuk kelimesini kullanmam ne sanalda ne dışarda
Lan benim sitem nasıl olsun açlıktan ölüyoruzDur bende hatırladım skmdı sen bıkere bır sıte konusu actın senın sıten dıye konusuldu sana kac ksre sordum gormezden geldın o neydı
5 k az oldu ya 50 k atayimKanıtlar isem 5 k iban alırım okey ?
Brocan ss var ki yazdık5 k az oldu ya 50 k atayim
Sen ss mı alıyon la konusmaları arsıvcı😀Brocan ss var ki yazdık
İfşacııı o arşivci değil dkdmdSen ss mı alıyon la konusmaları arsıvcı😀
Arsıv tutuyon ıste yayınlarsan ıfsacı oluyonİfşacııı o arşivci değil dkdmd
Özelden atıcam anlayacaksın@AllanSaintMaximin brocan hakkına girdim isim benzerliği valla özür dilerim gece gece affola..
Ya metin bunlar hala geçmedi parayı nasıl halledebilirim 1 saat oldu son 500 u mu attım aq@murobaşkan ıyımı böle
Baktın mı acıklama kısmı dolumu dekonttaYa metin bunlar hala geçmedi parayı nasıl halledebilirim 1 saat oldu son 500 u mu attım aq
Baktım yazmışımBaktın mı acıklama kısmı dolumu dekontta
Bekle 9 tl var atatım papele benımBaktım yazmışım