- 49,749
- 37,766
- 113
HayırdırYok baba bu.ortamda roll felan yapılmaz
HayırdırYok baba bu.ortamda roll felan yapılmaz
Hayırdır ne oldu dostYok baba bu.ortamda roll felan yapılmaz
Dm mi geldi çokYok baba bu.ortamda roll felan yapılmaz
Yav enişte böyle bir şey yok tüm hevesim gittiDm mi geldi çok
Boş ver sonra özelden konuşuruzHayırdır ne oldu dost
Özelden konuşuruzHayırdır
Biliyoruz o durumları kes muhabbeti gitsin darlayan adamlaYav enişte böyle bir şey yok tüm hevesim gitti
Darlayan biri olduysa kim olduğunu tahmin edebiliyorumBiliyoruz o durumları kes muhabbeti gitsin darlayan adamla
Tamamdir dost takma sen boşverBoş ver sonra özelden konuşuruz
Kim bana da deDarlayan biri olduysa kim olduğunu tahmin edebiliyorum
Ferdi Kadıoğlu Brighton a gitti dost oda yok kim olabilir kiDarlayan biri olduysa kim olduğunu tahmin edebiliyorum
Bundan sonra etiket Atacan roll açarken kişilere özel diyeBiliyoruz o durumları kes muhabbeti gitsin darlayan adamla
Dün beni darlayan bugün muroyu darlar yarın seni darlar dostKim bana da de![]()
Yok bence en ideali takio eden 2 kişi 250 diyecen zaten kalanla arkadan dostlara atarsinBundan sonra etiket Atacan roll açarken kişilere özel diye
3 kuruş attı diye 300-500 liralık roll de seni darlayan adamı sal gitsin sokarım öyle dosta kasa yok ortada 3 kuruş para zaten kim neden yazıyor ki anlamıyorumBundan sonra etiket Atacan roll açarken kişilere özel diye
Atletico Bilbaonun stadı mı dost 😂Dün beni darlayan bugün muroyu darlar yarın seni darlar dost
Beni kimse darlamaz beni biliyorlarDün beni darlayan bugün muroyu darlar yarın seni darlar dost
Darlar darlar. O gün geldiğinde anlarsınBeni kimse darlamaz beni biliyorlarben kazanirsam özelden ulasiyorum zaten
![]()