Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling murobaşkan / Kasa 900 Hedef--

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proletarya

Güçlü kaşarlar (💃) mutlu yaşarlar..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,110
8,899
113
Valla ne yapacağımi şaşırdım artık
ayni durumdayim birebir kafayi yersin 1.50 oranlarla 1.60 oranlarla bulup bulusturdugum butun sanslari kaybettim 50 tl yi 500 yapiyorum 500 1.50 orandan sifirliyorum ama 1 aydir busekilde fazlasi vardir eksigi yoktur abartmiyorum boyle kaybetme serisi uzun zamandir gormedim

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,107
16,555
113
ayni durumdayim birebir kafayi yersin 1.50 oranlarla 1.60 oranlarla bulup bulusturdugum butun sanslari kaybettim 50 tl yi 500 yapiyorum 500 1.50 orandan sifirliyorum ama 1 aydir busekilde fazlasi vardir eksigi yoktur abartmiyorum boyle kaybetme serisi uzun zamandir gormedim
Bende ilk defa bu kadar uzun sürdü

Proletarya

Güçlü kaşarlar (💃) mutlu yaşarlar..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,110
8,899
113
Bende ilk defa bu kadar uzun sürdü
ben en ölü halimle bile ayda 2 kez 15 20 k gorurdum sifirdan en kotu bir 10 k yapardim yani 1 aydir ölü topragi var uzerimde elimi attigim kuruyor 2 3 k nin uzerini goremez oldum sinirlendim bugun mecburiyetden 15 gunluk teli ilana koydum allah buyuktur hadi iyi geceler yattim

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,107
16,555
113
ben en ölü halimle bile ayda 2 kez 15 20 k gorurdum sifirdan en kotu bir 10 k yapardim yani 1 aydir ölü topragi var uzerimde elimi attigim kuruyor 2 3 k nin uzerini goremez oldum sinirlendim bugun mecburiyetden 15 gunluk teli ilana koydum allah buyuktur hadi iyi geceler yattim
İyi geceler gardaş

ugir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
144
23
28
Arkadaşlar Dm üzerinden telegram verecem yokmu bonus veren güzel yada çekim paylasda bonus ekleyen sıfır kaldım geçen gün böyle bin TL çekmiştim yardım edin ya bıktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...