- 32,916
- 12,259
- 113
Ufakta olsa kar cebe yakışır dostUlan kongo.. atsa 20k 3 kusur oran Max limitten gitmiş olacak içim yanacak. Atmazsa muronun kupon gidecek 😀😀 çok ters denklem oldu bu
Ufakta olsa kar cebe yakışır dostUlan kongo.. atsa 20k 3 kusur oran Max limitten gitmiş olacak içim yanacak. Atmazsa muronun kupon gidecek 😀😀 çok ters denklem oldu bu
Harbi yoksun yazdık da anlamadım8 kişiye beni almadıysa liste yapmayı bilmiyordur ilk 3 mesajda ben varım zaten canı sağolsun
Kral insanlar dibin de dibinde isim vermiyeyim, üst düzey yönetici bir arkadaş var forumda müdür geçen şahit oldum DM de Dm diyor onu görünce içinde bulunduğumuz durumu daha net gördüm igrendim bu isteninanıyonmu harbı
Yapmış mı listeyiHarbi yoksun yazdık da anlamadım
lis olayını başkası yapmış sanırım8 kişiye beni almadıysa liste yapmayı bilmiyordur ilk 3 mesajda ben varım zaten canı sağolsun
Yazdımı sanaHarbi yoksun yazdık da anlamadım
Yapacak bir şey yok makinanın gönlü oldu o yeterlis olayını başkası yapmış sanırım
Enişte listede aslında vardında okocha kendi hatta 1 kişide fazladan seçmiş. 15 kişiydi liste 9 kişi seçti8 kişiye beni almadıysa liste yapmayı bilmiyordur ilk 3 mesajda ben varım zaten canı sağolsun
Adamların çoğu sonradan geldi çakallık yapıp araya sıvısıyorlar 8 kişi bile çıkartmam ben o roll denEnişte listede aslında vardında okocha kendi hatta 1 kişide fazladan seçmiş. 15 kişiydi liste 9 kişi seçti
Enişteyi listeye almayan da art niyet vardır nokta .Enişte listede aslında vardında okocha kendi hatta 1 kişide fazladan seçmiş. 15 kişiydi liste 9 kişi seçti
Valla orası öyle enişte bende 1 adımdan sona kadar vardımdaAdamların çoğu sonradan geldi çakallık yapıp araya sıvısıyorlar 8 kişi bile çıkartmam ben o roll den
isim ver de az taştaş geçeyım kımseye eyvallah demıcen burda herkes esitKral insanlar dibin de dibinde isim vermiyeyim, üst düzey yönetici bir arkadaş var forumda müdür geçen şahit oldum DM de Dm diyor onu görünce içinde bulunduğumuz durumu daha net gördüm igrendim bu isten
Aynen yazmışlarYazdımı sana
Dost listede varmış listede 15 kişiymiş ödül 9 kişiEnişteyi listeye almayan da art niyet vardır nokta .
Olan olmus yapcak bise yok bende alınmadım baştan beri vardımAdamların çoğu sonradan geldi çakallık yapıp araya sıvısıyorlar 8 kişi bile çıkartmam ben o roll den