Kral 15 kişi aynı anda takip mi yapmış ilginç demekki forumda işler iyice sarpa sarıyor batan batanaDost listede varmış listede 15 kişiymiş ödül 9 kişi
adamlar çakal dölü 3. Kuponda gelip usta istersen ben listeyi yapayım deyip yazıyor dm den buyur reis buyur kral kendini de soksun diye herkesi alıyor o sıra yazan ondan böyle oluyorOlan olmus yapcak bise yok bende alınmadım baştan beri vardım
İlk sayfalarda ztn 5-6 kişiydik sonra uçan uçanaKral 15 kişi aynı anda takip mi yapmış ilginç demekki forumda işler iyice sarpa sarıyor batan batana
OlmuşDm olmuş mu ? Listede yokuz sanırım ..
Boşver be kral bu kumar üst düzey yöneticiyi bu hale getirdiyse bizimle top gibi oynar içimizden gecerisim ver de az taştaş geçeyım kımseye eyvallah demıcen burda herkes esit
kim la o burdamı başka bir yerdemiBoşver be kral bu kumar üst düzey yöneticiyi bu hale getirdiyse bizimle top gibi oynar içimizden gecer
Ya millet isi artık kılıfına uydurmaya başlamış kendisi arkada 10 20k basiyor özelden sigara parasi istiyor yada ödül istiyorBoşver be kral bu kumar üst düzey yöneticiyi bu hale getirdiyse bizimle top gibi oynar içimizden gecer
Kral ilk kupon sonuclandiktan sonra gelenleri listeye almayacaksin dogrusu bu, ben şahsen hak geçmesin diye hiç bir role sonradan girmiyorum gerek yok .. Bak adam en baştan beri vardım diyor bu şekilde hoş degilİlk sayfalarda ztn 5-6 kişiydik sonra uçan uçana
Böyle olunca insanın hevesi kalmıyor. Vallahi şu manipüle edenleri çarmıha germek lazımadamlar çakal dölü 3. Kuponda gelip usta istersen ben listeyi yapayım deyip yazıyor dm den buyur reis buyur kral kendini de soksun diye herkesi alıyor o sıra yazan ondan böyle oluyor
Tanıdığımız bir arkadaş buradaki herkes çok yakından taniyordurkim la o burdamı başka bir yerdemi
Ya sorun değil sen ol o olsun ben olmayım sıkıntı değil ama şöyle bi baktım baştan yazan çocuklar hiçbiri yok yine abi çekenler girmişBöyle olunca insanın hevesi kalmıyor. Vallahi şu manipüle edenleri çarmıha germek lazım
700 bastı muro zaten ya denemeydi o baba kupon şimdi geliyorSağlık olsun @Muroo1988 ve @EşrefTEK80