- 7,939
- 2,646
- 113
Dep korner haydi 3 olsun
Bol şanslar muro@BYTENNİS dostuma Teşekkürler sponsor olduğu için hedefe ulaşırsak iki arkadaşa ulaşırım
EyvallahBol şanslar muro
Şaka gibi 25 dk da 1 gol atamadı bizi bulur böylesilerUlan bitirdi ya Şuraya bak ya
Ya telefonu yaptıracağım ya o yüzden elim gidip geliyor Bir 50 Orana yoksa benim 1.50 oranla ne işim var Sen beni biliyorsun az çokMuro 3 oran 4 oran 5 oranı basitçe kazanan adamsın ne işin var 1.50 ile güzel dostum 🥲 neyse sağlık olsun bir dahaki sefere umarım kazanacaksın 💪
Şahidim kardeşim nasıl bilmem neyse sıkma canını en iyileri seni bulsun insAllah aslanım benim 🌹💪Ya telefonu yaptıracağım ya o yüzden elim gidip geliyor Bir 50 Orana yoksa benim 1.50 oranla ne işim var Sen beni biliyorsun az çok
Biraz bekleyeceğiz ama Gambo Saka başlasın biraz oranlar çoğalsınMoral bozmayalim nazar boncuğu olsun
Adamsın Allah kalbine göre verir İnşallah her zamanŞahidim kardeşim nasıl bilmem neyse sıkma canını en iyileri seni bulsun insAllah aslanım benim 🌹💪
Tamam dost sakin sakin 🙏Biraz bekleyeceğiz ama Gambo Saka başlasın biraz oranlar çoğalsın