- 12,409
- 3,805
- 113
Bu sabah sabah japon Kore maçları çokmus
Telefonum bozuk Vallahi annemin telefonundan giriş yapıyorum Bir kardeşimin bir annemin o yüzden şu parayı yaparsan çok iyi gelir üç buçuk lira istiyorlar telefonaBu sabah sabah japon Kore maçları çokmus
Umarım dost halledersin sıkıntılarıTelefonum bozuk Vallahi annemin telefonundan giriş yapıyorum Bir kardeşimin bir annemin o yüzden şu parayı yaparsan çok iyi gelir üç buçuk lira istiyorlar telefona
Bir hafta oldu telefonsuzum Kafayı yiyorum yaptırmam lazım artıkUmarım dost halledersin sıkıntıları
Allah'tan o maça girmedim 1-1 bittiUmarım dost halledersin sıkıntıları
O psikolojiyi biliyorum dost geriye dönük yaşadımBir hafta oldu telefonsuzum Kafayı yiyorum yaptırmam lazım artık
İçinden geçeni yap yazmştm doğru olan geçmiş 2.adımda gelirse süper olurAllah'tan o maça girmedim 1-1 bitti
Bol şanslar@BYTENNİS dostuma Teşekkürler sponsor olduğu için hedefe ulaşırsak iki arkadaşa ulaşırım
Ilk yarı 3-1 bitti
Hadi inşallah 😁Ilk yarı 3-1 bitti
Eyvallah sağ olBol şanslar
Umarım kazanırsın dost 🙏Telefonum bozuk Vallahi annemin telefonundan giriş yapıyorum Bir kardeşimin bir annemin o yüzden şu parayı yaparsan çok iyi gelir üç buçuk lira istiyorlar telefona
Ben inanıyorum kazanacakUmarım kazanırsın dost 🙏
Bol şans kral@BYTENNİS dostuma Teşekkürler sponsor olduğu için hedefe ulaşırsak iki arkadaşa ulaşırım
İnşallah ya vallahi telefonu yaptırsam başka hiçbir şey istemiyorum yemin ediyorum sanaBen inanıyorum kazanacak
Gönlünce olsun herşey insİnşallah ya vallahi telefonu yaptırsam başka hiçbir şey istemiyorum yemin ediyorum sana