Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Muroo1988 | Kasa 500 Hedef 3 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesut4664

BEŞİKTAŞ'K🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,935
2,645
113
Geceden beri
@Black81
@mesut4664 siz ikiinizvardınız arkadaşlar telefonu yaptırmam lazım şu an İnternetim az var 100 MB falan var bitmek üzere bu iki arkadaş bana IBAN
Atin 300 er göndereyim Yoksa bunu da kaybedeceğim Siz devam edin kafanıza göre
Jojo atma durumun varsa direk roll açacağım dost birşeyler yaparsam sana da destek olacağım 1-2 arkadaşa da senin adına ulaşırım

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,718
37,911
113
Öteki arkadaş da hakkını helal etsin Bu arkadaşlar devamını takip etti ilerleyecektim internetim yok ekran da atabilirim 100 megabayt var o yüzden gönderim internet gider mi der

haydarigeceler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,103
1,046
113
Geceden beri
@Black81
@mesut4664 siz ikiinizvardınız arkadaşlar telefonu yaptırmam lazım şu an İnternetim az var 100 MB falan var bitmek üzere bu iki arkadaş bana IBAN
Ben senin için uğradım zaten Murocum bak o Shieun maçı da geldi 😂😂💪

mesut4664

BEŞİKTAŞ'K🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,935
2,645
113
Geceden beri
@Black81
O telefonu mutlaka yaptır vallahi bende geriliyorum telefon parası gidiyor diye 😁

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,798
5,027
113
Öteki arkadaş da hakkını helal etsin Bu arkadaşlar devamını takip etti ilerleyecektim internetim yok ekran da atabilirim 100 megabayt var o yüzden gönderim internet gider mi der
Dürüstçe açıklama yapmış adam gibi adam(bakiye beklentim yok) dikkatimi çekti adamsın dost iyi forumlar 🖐❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...