Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Müslüm75 | Yüzümüz Güldü

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,951
31,758
113
@Müslüm75 cano gram parasında değilim az çok beni tanırsın da sabah dm gelmemiş dedin, kalp atmışsın görmüşsün anlamıyorum batırdın mı kendini yoksa valla üzülürüm açıkçası

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,725
53,524
113
Bittimi dağıtım

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,673
6,583
113
@Müslüm75 cano gram parasında değilim az çok beni tanırsın da sabah dm gelmemiş dedin, kalp atmışsın görmüşsün anlamıyorum batırdın mı kendini yoksa valla üzülürüm açıkçası
Kanka görmedim Allah kitap üstüne yemin ederim beni biliyorsun az çok dün kafam daşak gribiydi sabay uyandım 4 kişiye gönderim yaptım gittim iPhone 15 aldım gerisini siteye yatırdım sana sözüm söz atıcam başka bişey demiyorm benim sözüm sözdür

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,951
31,758
113
Kanka görmedim Allah kitap üstüne yemin ederim beni biliyorsun az çok dün kafam daşak gribiydi sabay uyandım 4 kişiye gönderim yaptım gittim iPhone 15 aldım gerisini siteye yatırdım sana sözüm söz atıcam başka bişey demiyorm benim sözüm sözdür
Problem değil atman için demedim zaten, 4-5 ay önce de aynı şeyi yaşadık sabah işe geliyordum 500 atim roll aç kanka dedin iban atmıştım kalp attın 3 gün sonra kanka unuttum seni sözüm olsun sonraya dedin 😅😅 düşünmen yeter teşekkür ettim hayırlı akşamlar 👋

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,673
6,583
113
Problem değil atman için demedim zaten, 4-5 ay önce de aynı şeyi yaşadık sabah işe geliyordum 500 atim roll aç kanka dedin iban atmıştım kalp attın 3 gün sonra kanka unuttum seni sözüm olsun sonraya dedin 😅😅 düşünmen yeter teşekkür ettim hayırlı akşamlar 👋
Vallahi hatırlamıyorum 9 kişiye gönderdim dün kafam çok güzeldi yine güzel ama ben söz verdim mi tutarım