- 8,675
- 6,587
- 113
@Virusbet Türkiye kankaHangi siteden darbe yedin yine
@Virusbet Türkiye kankaHangi siteden darbe yedin yine
Reis bende takip etmistim
Birsey yokNoldu ??
Başladı mı demen lazımdı Erho ajjsjdndBittimi dağıtım
Kanka görmedim Allah kitap üstüne yemin ederim beni biliyorsun az çok dün kafam daşak gribiydi sabay uyandım 4 kişiye gönderim yaptım gittim iPhone 15 aldım gerisini siteye yatırdım sana sözüm söz atıcam başka bişey demiyorm benim sözüm sözdür@Müslüm75 cano gram parasında değilim az çok beni tanırsın da sabah dm gelmemiş dedin, kalp atmışsın görmüşsün anlamıyorum batırdın mı kendini yoksa valla üzülürüm açıkçası
Ok bak dağıtım böyle olur senin gibi 50k 700 TL vermiyorum 😂😂😂Birsey yok
Tadic 1 yıldır ha bugün ha yarın sana odul vercem diyor ama sadece konuşuyor puahaOk bak dağıtım böyle olur senin gibi 50k 700 TL vermiyorum 😂😂😂
🙂↕🙂↕😪😪Ok bak dağıtım böyle olur senin gibi 50k 700 TL vermiyorum 😂😂😂
Siteler cekim yollamayorTadic 1 yıldır ha bugün ha yarın sana odul vercem diyor ama sadece konuşuyor puaha
Ins cekimin gelir ne diim puahaSiteler cekim yollamayor
Problem değil atman için demedim zaten, 4-5 ay önce de aynı şeyi yaşadık sabah işe geliyordum 500 atim roll aç kanka dedin iban atmıştım kalp attın 3 gün sonra kanka unuttum seni sözüm olsun sonraya dedin 😅😅 düşünmen yeter teşekkür ettim hayırlı akşamlar 👋Kanka görmedim Allah kitap üstüne yemin ederim beni biliyorsun az çok dün kafam daşak gribiydi sabay uyandım 4 kişiye gönderim yaptım gittim iPhone 15 aldım gerisini siteye yatırdım sana sözüm söz atıcam başka bişey demiyorm benim sözüm sözdür
Vallahi hatırlamıyorum 9 kişiye gönderdim dün kafam çok güzeldi yine güzel ama ben söz verdim mi tutarımProblem değil atman için demedim zaten, 4-5 ay önce de aynı şeyi yaşadık sabah işe geliyordum 500 atim roll aç kanka dedin iban atmıştım kalp attın 3 gün sonra kanka unuttum seni sözüm olsun sonraya dedin 😅😅 düşünmen yeter teşekkür ettim hayırlı akşamlar 👋
Sorun yok kanka iyi akşamlar 🌇Vallahi hatırlamıyorum 9 kişiye gönderdim dün kafam çok güzeldi yine güzel ama ben söz verdim mi tutarım