Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Musstafaa15 / Kasa 1k 10x Çevrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
delikanlı olabilsen ne olduğunu görürdün fakat sen 20 lira peşinde koşan havlayan golden köpeğinden ibaretsin buna aile diyosan it olan sensin
Dostum birincisi ben rollü takip bile etmiyorum ikincisi teşekkür ederim 20 TL'ye ihtiyacım yok üçüncüsü düzgün konuşalım sorununu sorun yaşadıklarınla çöz ben sana sadece ailevi değerlerine küfür etme diyorum insanlarin

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,664
2,142
113
dostum ben adama özelden yazdım fakat bana 1. mesajdan sonra dönmedi eğer ki donebilcegini saniyorsan yardımcı olursan sevinirim bana özelden dönebilen olsaydı burda daha fazla konuşuyor olmazdım
Tamam genç adam dönünce mesajına halledersin

sloner

herşey boktan.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
31
28
Dostum birincisi ben rollü takip bile etmiyorum ikincisi teşekkür ederim 20 TL'ye ihtiyacım yok üçüncüsü düzgün konuşalım sorununu sorun yaşadıklarınla çöz ben sana sadece ailevi değerlerine küfür etme diyorum insanlarin
güzel dostum bak beni biraz dinlesen hak vericeksin burda küfür ediyorsam sadece bana haksız yere bok atanlaradir bu arkadaşlar bana açtigim konuda gereksiz yere bok atıyorlar anlayabiliyorsan bende burda küfür etmek yerine özelden sorunumu halletmeye çalıştım fakat arkadaş beni küfür etmeye zorladığı için bende dayanamadım küfür etmek çoğu insana ergence geliyor fakat sinirli insanlar olabiliyor arkadaşlara özelden yazdığım da bana küfür edip dönmüyor nasıl olucak açıklama yap eyvAllah diyip gidiyim.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
güzel dostum bak beni biraz dinlesen hak vericeksin burda küfür ediyorsam sadece bana haksız yere bok atanlaradir bu arkadaşlar bana açtigim konuda gereksiz yere bok atıyorlar anlayabiliyorsan bende burda küfür etmek yerine özelden sorunumu halletmeye çalıştım fakat arkadaş beni küfür etmeye zorladığı için bende dayanamadım küfür etmek çoğu insana ergence geliyor fakat sinirli insanlar olabiliyor arkadaşlara özelden yazdığım da bana küfür edip dönmüyor nasıl olucak açıklama yap eyvAllah diyip gidiyim.
Dostum sen adama değil annesine küfür ediyorsun. Ayıp büyük ayıp ediyorsun bak hâlâ zorluyorsun zaten yarın süresiz ban yiyeceksin büyük ihtimalle , böyle yapman sana zarar Allah var görüyor bunun günahı büyük benden demesi

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,157
113
Atamadı yavsak atlanta

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,362
5,296
113
Ya ahahahaah hep böyle yatıyorum şu son hücum kullanmama sacmaligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...