Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Musstafaa15 / Kasa 1k 10x Çevrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,664
2,142
113
Zihniyete bak delirecem o anama sovdu bende anasına sovecem o bunu yaptı ben bunu yapcam kreş mi la bura nere de büyüdün oğlum sen bahcesehirde Nişantaşı'nda falan mi

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Ben bi sigara yakıp maçı bekliyim

sloner

herşey boktan.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
31
28
Anlamadığım şey neden çıplak foto koymuşsun arayış nedir
hala sen benim Pp koymam ya da bir fotoğraf koymam seni ne kadar ilgilendiriyor insanların keyfiyle ya da fikirine zevkine ne zamandır karisiyosun yorum yapma daha hadi.

sloner

herşey boktan.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
31
28
Zihniyete bak delirecem o anama sovdu bende anasına sovecem o bunu yaptı ben bunu yapcam kreş mi la bura nere de büyüdün oğlum sen bahcesehirde Nişantaşı'nda falan mi
Bir kaç kuruş için adamı bana savunma hadi lütfen kreş burası kankam tamam mı ön yargıyla yaşayan itsiniz bana göre ülkenin amına koydunuz diyebilirim beni yoğun bir şekilde yöneticilere şikayet ederseniz sevinirim.

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,291
9,694
113
Adamın konusunun içine bari etmeyin la bı konu açın orda yiyin birbirinizi

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,664
2,142
113
Bir kaç kuruş için adamı bana savunma hadi lütfen kreş burası kankam tamam mı ön yargıyla yaşayan itsiniz bana göre ülkenin amına koydunuz diyebilirim beni yoğun bir şekilde yöneticilere şikayet ederseniz sevinirim.
La ergenlik suyunu yutup cikaramamis bebe f klavye gibi konuşma harflerini çevirip yazimlarini düzeltip okuyorum benim kimsenin parasıyla işim yok ben sen gibi culsuz muyum bı tişört almamissin üstüne elimizde mesleğimiz evimiz barkimiz var

sloner

herşey boktan.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
31
28
La ergenlik suyunu yutup cikaramamis bebe f klavye gibi konuşma harflerini çevirip yazimlarini düzeltip okuyorum benim kimsenin parasıyla işim yok ben sen gibi culsuz muyum bı tişört almamissin üstüne elimizde mesleğimiz evimiz barkimiz var
mesleğim benimde var evim de barkim da var hala burda ön yargı yapiyosun sonra diyosunuz ki neden küfür ediyorsun ben senin gibi burda kendi yaşında oturmaktan götü yağ bağlamış cahil insanlara argo kullanıyorum :D

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,362
5,296
113
mesleğim benimde var evim de barkim da var hala burda ön yargı yapiyosun sonra diyosunuz ki neden küfür ediyorsun ben senin gibi burda kendi yaşında oturmaktan götü yağ bağlamış cahil insanlara argo kullanıyorum :D
Meslegin oldugunun farkındayız dostum da merak ettim seans ücretin? Ve hangi köprü altında bekliyorsun qkskwkakskskwkd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...