- 429
- 296
- 63
Şimdi geri git parayı al kankaBayiye gittim eve gelmeden tutmuş kupon daha şimdi son 50 TL ile))Ekli dosyayı görüntüle 951590
Sorma anasını satim. 50 TL lik 6 tane kupon yapcam ayrı ayrı maclara. ALLAH ÇARPSIN SLOTU BIRAKSAK PARAYI BULCAZŞimdi geri git parayı al kanka
Sistem mi oynadın bu oranlara bunu vermesi imkansız laBayiye gittim eve gelmeden tutmuş kupon daha şimdi son 50 TL ile))Ekli dosyayı görüntüle 951590
Hehehe valla bende öle düşündüm. Hepsi 5 dakika içinde atmış golleri. Sıradaki gol dalgasıyanlıslık var yatmıstır bu kupon
Orani 19;00 yazcagima 1.90 girmişim broSistem mi oynadın bu oranlara bunu vermesi imkansız la
Yok hocam iddiadan bir kupon tuturunca hemen gaza gelme slotu bıraksanda kumarda her türlü kaybedersin kazancın yolu yok burda belliki yenisinSorma anasını satim. 50 TL lik 6 tane kupon yapcam ayrı ayrı maclara. ALLAH ÇARPSIN SLOTU BIRAKSAK PARAYI BULCAZ![]()
Yok be kanka bende buncukurun icindeyim 5.6 senedir forumdayim. Makarasina açtım konuyu. Kafamız dağılsın birazYok hocam iddiadan bir kupon tuturunca hemen gaza gelme slotu bıraksanda kumarda her türlü kaybedersin kazancın yolu yok burda belliki yenisin
Yav onu demiyorum o 3 maçın oranı toplamına 800 küsür liradan fazla verirOrani 19;00 yazcagima 1.90 girmişim bro
Oran değilki la ovissel kobe 2.gol içn 12 oran dünyada kimse vermez![]()
Ya oranların başındaki rakam örnek sıradaki gol ev sahibi diyelim 2.50 oransa. 12.50 olarak yaziyo kuponda. Baştaki 1 ev sahibine oynadın hesabiBro tebrik ediyorumda bayiden oynamayalı uzun zaman oldu o yüzden merakımdan soruyorum oranlar 12 13 falan değil mi?O 3 maç sistem olsa bile hepsi gelse 50 misliye nasıl 800 küsür para veriyor onu anlamadım
Haaa o 1 bitişikYa oranların başındaki rakam örnek sıradaki gol ev sahibi diyelim 2.50 oransa. 12.50 olarak yaziyo kuponda. Baştaki 1 ev sahibine oynadın hesabi
Şimdi anladım tebrik ediyorum rastgelsin 👋Ya oranların başındaki rakam örnek sıradaki gol ev sahibi diyelim 2.50 oransa. 12.50 olarak yaziyo kuponda. Baştaki 1 ev sahibine oynadın hesabi
Aynen kardeşim. 3,50 ise 13.50 yazıyor. İddaaanin yazilimini atari gibi yapmış ibnelerHaaa o 1 bitişik
O ilk kuponlari tutan herkes bende dahil buradayız 😄Lan ananı avradın seneler önce ilk bayiden oynamıdıpğım kupon tutmuştu gs ile Lyon a oynamıştım birde beraberlik 3 liraya 18 lira aldıydım belki tutmasa hiç oynamazdım
Ondan sonra hep götü kaptırdık daha büyük buluruz diye🤣O ilk kuponlari tutan herkes bende dahil buradayız 😄