Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin mustafaerdi | Bayiye Gittim Eve Gelmeden Tutmuş Kupon Daha Şimdi Son 50 TL İle :)))

Kupon Miktarı
50
Kupon Oranı
1.99

halil889*

Lütfen hoşt deme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,155
9,198
113
yanlıslık var yatmıstır bu kupon

halil889*

Lütfen hoşt deme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,155
9,198
113
vissel kobe 2.gol içn 12 oran dünyada kimse vermez :D

sinano63

Captain Tsubasa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,654
1,172
113
Sorma anasını satim. 50 TL lik 6 tane kupon yapcam ayrı ayrı maclara. ALLAH ÇARPSIN SLOTU BIRAKSAK PARAYI BULCAZ:)
Yok hocam iddiadan bir kupon tuturunca hemen gaza gelme slotu bıraksanda kumarda her türlü kaybedersin kazancın yolu yok burda belliki yenisin

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,308
10,486
113
Bro tebrik ediyorumda bayiden oynamayalı uzun zaman oldu o yüzden merakımdan soruyorum oranlar 12 13 falan değil mi?O 3 maç sistem olsa bile hepsi gelse 50 misliye nasıl 800 küsür para veriyor onu anlamadım

mustafaerdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
430
296
63
Yok hocam iddiadan bir kupon tuturunca hemen gaza gelme slotu bıraksanda kumarda her türlü kaybedersin kazancın yolu yok burda belliki yenisin
Yok be kanka bende buncukurun icindeyim 5.6 senedir forumdayim. Makarasina açtım konuyu. Kafamız dağılsın biraz :)

mustafaerdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
430
296
63
Bro tebrik ediyorumda bayiden oynamayalı uzun zaman oldu o yüzden merakımdan soruyorum oranlar 12 13 falan değil mi?O 3 maç sistem olsa bile hepsi gelse 50 misliye nasıl 800 küsür para veriyor onu anlamadım
Ya oranların başındaki rakam örnek sıradaki gol ev sahibi diyelim 2.50 oransa. 12.50 olarak yaziyo kuponda. Baştaki 1 ev sahibine oynadın hesabi

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,418
505
113
Lan ananı avradın seneler önce ilk bayiden oynamıdıpğım kupon tutmuştu gs ile Lyon a oynamıştım birde beraberlik 3 liraya 18 lira aldıydım belki tutmasa hiç oynamazdım