- 16,392
- 12,681
- 113
valla helal olsun şapka çıkartın
😂🙏Inanirmisnixn beddua etmistim karsi takim sakatkandin diye o kixi cok seviyorum
Beddua etme la dun bende ettim hala bacagim agriyor awInanirmisnixn beddua etmistim karsi takim sakatkandin diye o kixi cok seviyorum
Kesene bereket kazananlara tebriklerŞimdi atacagim kisilere özelden yazacam bol sanslar
Eyw sansin bol ola yeni kupon olurda grsrzŞimdi atacagim kisilere özelden yazacam bol sanslar
sporcu sağlığı her zaman önemlidir dostInanirmisnixn beddua etmistim karsi takim sakatkandin diye o kixi cok seviyorum
Aga görmüyon mu takip eden adamlar sırtlan gibi karı korktu sakat numarası yaptı verdi maçı yoksa atlardık üstüne yerdik maviliyi 🤣🤣Inanirmisnixn beddua etmistim karsi takim sakatkandin diye o kixi cok seviyorum
Sansın bol olsun dostŞimdi atacagim kisilere özelden yazacam bol sanslar
Lindaya ı love you yaz hakettiŞimdi atacagim kisilere özelden yazacam bol sanslar
Teşekkürler daim olsunŞimdi atacagim kisilere özelden yazacam bol sanslar
Yaparız aga farketmez herkes iyidir burdaYa arkadaskar ben payfic uslem istemiy ir um bi kisiye atayim o oay etsin kim guvenli
Sino ya at dostum 🤩🤩Ya arkadaskar ben payfic uslem istemiy ir um bi kisiye atayim o oay etsin kim guvenli
@Hayatindibi bu konuda güvenilirYa arkadaskar ben payfic uslem istemiy ir um bi kisiye atayim o oay etsin kim guvenli
Ben yapabilirimGüvenilir biri lazım onay vediginiz
Işık hızı mı diyosun😂😂Sino ya at dostum 🤩🤩
@HayatindibiGüvenilir biri lazım onay vediginiz