Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Nara44 / Predator

Kupon Miktarı
5333
Kupon Oranı
2.1

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Kardeşim shellac adam manyak anlamadim konuya giriyo baska baska bisey yaziyi sonra olum diyo anlamiyirum .saol
Arkadasım sen rahatsızmısın ben sana dedım ki benide men edermisin sen kafana göre men edildin falan diyorsun yaaa adamlara sen demeden ben dedım sana sende kalktın kufur ettın bana

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
@İskorpit beyler kuponu takip edeceksiniz edin
onun dışında muhabbet etmezseniz sevinirim
Ya dostum ben senı valla anlamıyorum geliyorsun ortalıgı geren sensin. burda kimse bişe demiyor etmiyor konu altında sohbet de mi etmeyelim ? adam gecenlerde bize sizi banladım dedi. geldim sordum ban ım kalktı mı diye bunda ne var ? Gercekten benımle bi sorunun mu var anlamadım sorunun varsa çözelim

Nara44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
1,244
113
Bu mac durdumu ki

NashNash

POKER MASTER ( DON'T GIVE UP )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,110
20,800
113
Gerginliğe gerek yok beyler

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,528
113
Helena maç servisini kırdırdı, tieye gitçek gibi

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,207
193,783
113
Ya dostum ben senı valla anlamıyorum geliyorsun ortalıgı geren sensin. burda kimse bişe demiyor etmiyor konu altında sohbet de mi etmeyelim ? adam gecenlerde bize sizi banladım dedi. geldim sordum ban ım kalktı mı diye bunda ne var ? Gercekten benımle bi sorunun mu var anlamadım sorunun varsa çözelim
şuan konuda 3 nüz normalin dışında konuştuğunuz için hemen bir tartışma için kıvılcama ihtiyacınız var
normal şekilde tartışma başlamaması adına uyarıyorum sizleri
seninle değil sorun çıkaran insanlarla uğraşırım ben