- 8,799
- 8,368
- 113
Benımki de kalktı mıTam klkti
Benımki de kalktı mıTam klkti
Kardeşim shellac adam manyak anlamadim konuya giriyo baska baska bisey yaziyi sonra olum diyo anlamiyirum .saol
benım ban da kalktı mı ?Kardeşim shellac adam manyak anlamadim konuya giriyo baska baska bisey yaziyi sonra olum diyo anlamiyirum .saol
Arkadasım sen rahatsızmısın ben sana dedım ki benide men edermisin sen kafana göre men edildin falan diyorsun yaaa adamlara sen demeden ben dedım sana sende kalktın kufur ettın banaKardeşim shellac adam manyak anlamadim konuya giriyo baska baska bisey yaziyi sonra olum diyo anlamiyirum .saol
Dur mac tutsun bi heme kirdirdibenım ban da kalktı mı ?![]()
@İskorpit beyler kuponu takip edeceksiniz edinbenım ban da kalktı mı ?![]()
Bu kufurcu ben ettıgım zamanlar 2 gun ban alıyorum dost bu karaktersizin ne ayrıcalığı var@İskorpit beyler kuponu takip edeceksiniz edin
onun dışında muhabbet etmezseniz sevinirim
Adamsin@İskorpit beyler kuponu takip edeceksiniz edin
Ya dostum ben senı valla anlamıyorum geliyorsun ortalıgı geren sensin. burda kimse bişe demiyor etmiyor konu altında sohbet de mi etmeyelim ? adam gecenlerde bize sizi banladım dedi. geldim sordum ban ım kalktı mı diye bunda ne var ? Gercekten benımle bi sorunun mu var anlamadım sorunun varsa çözelim@İskorpit beyler kuponu takip edeceksiniz edin
uzatmayalım dostBu kufurcu ben ettıgım zamanlar 2 gun ban alıyorum dost bu karaktersizin ne ayrıcalığı var
Bol şans agaEwet 2kisi
Kardes geldik kötü bişe dedik mi ? katılmamızı istemıyorsan zaten söylersin kımse de gelip katılmaz. burada sana güzelce bi soru soruldu ban kalktı mı diyeAdamsin
Kalkmış aşçıKardes geldik kötü bişe dedik mi ? katılmamızı istemıyorsan zaten söylersin kımse de gelip katılmaz. burada sana güzelce bi soru soruldu ban kalktı mı diye
Toprak tamam sakin olalımBu kufurcu ben ettıgım zamanlar 2 gun ban alıyorum dost bu karaktersizin ne ayrıcalığı var
şuan konuda 3 nüz normalin dışında konuştuğunuz için hemen bir tartışma için kıvılcama ihtiyacınız varYa dostum ben senı valla anlamıyorum geliyorsun ortalıgı geren sensin. burda kimse bişe demiyor etmiyor konu altında sohbet de mi etmeyelim ? adam gecenlerde bize sizi banladım dedi. geldim sordum ban ım kalktı mı diye bunda ne var ? Gercekten benımle bi sorunun mu var anlamadım sorunun varsa çözelim