- 40,110
- 20,800
- 113
Aman sabahlar olmasın kankiGelirse bakalım beraber.
Aman sabahlar olmasın kankiGelirse bakalım beraber.
Ateşle bakalım bi 10 lira yapalım 30kBaşına gelmeyen mi kaldı kanka
10 liram yok kanka suan ama olursa 30k yapip sana ,bana,nashnasha 10'ar k üleşiriz anındaAteşle bakalım bi 10 lira yapalım 30k
Maçın hazır mı kankiSkor rib-rib oldu tek gole won
Sarhosken verilen sözler aylıkken unutulur dost10 liram yok kanka suan ama olursa 30k yapip sana ,bana,nashnasha 10'ar k üleşiriz anında
10 lira var enişte atesleyim mi 😂😂Ateşle bakalım bi 10 lira yapalım 30k
Koca burunlu Gürcüler 2-1 yapsında kanka.Maçın hazır mı kanki
Alkolu bıraktık dost parasızlıktan arada kolonya kokluyorum sadeceSarhosken verilen sözler aylıkken unutulur dost
La dün 5800 e çıktı para rulette dedeye girdim 6200 oldu yok döndürdü döndürdü10 lira var enişte atesleyim mi 😂😂
Kolonya nın mezesi limondur dost bol şans eski yatak sulu olcakAlkolu bıraktık dost parasızlıktan arada kolonya kokluyorum sadece
10 lirayla mı yaptın😀La dün 5800 e çıktı para rulette dedeye girdim 6200 oldu yok döndürdü döndürdü
4 e düşürdü tekrar rulete girdim temizledik Allah’ın belası oyun olmasa cebe para girecek
Yok 600 liraya10 lirayla mı yaptın😀
22 numaraya 1000x vurdu enişte 🤣 🤣La dün 5800 e çıktı para rulette dedeye girdim 6200 oldu yok döndürdü döndürdü
4 e düşürdü tekrar rulete girdim temizledik Allah’ın belası oyun olmasa cebe para girecek
Yok kanka sigarayida biraktik parasizliktan tütün kolonyası kokluyorum bi tasla iki kus vurma hesabııKolonya nın mezesi limondur dost bol şans eski yatak sulu olcak
Lighting oynamıyorum geçen oynadım geçen hafta 1000 attım yine x yakalamadan 5 e çıktım belki 100 tur x yakmadı dedim kesin 500 atacak nitekim öyle oldu yakalayamadık o sinirle bıraktık hemende sinir oluyoruz koyacam ama eli kulağında bi 50 bin gelıyo22 numaraya 1000x vurdu enişte 🤣 🤣
Ekran atıyım mi enişteLighting oynamıyorum geçen oynadım geçen hafta 1000 attım yine x yakalamadan 5 e çıktım belki 100 tur x yakmadı dedim kesin 500 atacak nitekim öyle oldu yakalayamadık o sinirle bıraktık hemende sinir oluyoruz koyacam ama eli kulağında bi 50 bin gelıyo
O oyunda 3 hafta once bende 1000x vurdum arka arkaya parayi dagittik herkese simdi hicbiri yok ortalikta.😀yarisi dolandiriciliktan banlanmışLighting oynamıyorum geçen oynadım geçen hafta 1000 attım yine x yakalamadan 5 e çıktım belki 100 tur x yakmadı dedim kesin 500 atacak nitekim öyle oldu yakalayamadık o sinirle bıraktık hemende sinir oluyoruz koyacam ama eli kulağında bi 50 bin gelıyo
Sen ayarla bi 5 bin x kovalayalım vuracam aha yazıyorum buraya bu ay çıkmadan indircem la kaç kere 5-6 sıfırladım haddi hesabı yok çekmem parayı acil bir iş yoksa bi borç var 20 ona yatırmam lazım 20 falan görsek çekicemde 5 gıdıklamıyorEkran atıyım mi enişte