- 90,747
- 100,311
- 113
Kim onlar dost gedson a borç mu verdinO oyunda 3 hafta once bende 1000x vurdum arka arkaya parayi dagittik herkese simdi hicbiri yok ortalikta.😀yarisi dolandiriciliktan banlanmış
Kim onlar dost gedson a borç mu verdinO oyunda 3 hafta once bende 1000x vurdum arka arkaya parayi dagittik herkese simdi hicbiri yok ortalikta.😀yarisi dolandiriciliktan banlanmış
Yok en buyuk vurgunu cana2727 dostumuz yapti😀Kim onlar dost gedson a borç mu verdin
O vermişti diyordunYok en buyuk vurgunu cana2727 dostumuz yapti😀
Ee dost bize sormadan borç veren tokatlanmakta mahkumdurYok en buyuk vurgunu cana2727 dostumuz yapti😀
Ya kank sahtekar ya o gun dedi ki calisiyorum haftaligi bugun yarin alcam idare et.millet dolandirici saniyor beni dedi bende ben hallederim halden anlariz dedim.1 aydir hergun haftalik alacak.ne zaman yazsam 3 gündür mesaiye kaldim haftaligi bugunde vermediler diyor.1 ay oldu 😀😀😀O vermişti diyordun
O gun ozur diledi parayi kumarda yedim dedi.ulan acidim haline dedim olur boyle seyler.adam hala bizi öpme pesinde baktim.bende onu öpecem bu gidisle😀O vermişti diyordun
Vay beO gun ozur diledi parayi kumarda yedim dedi.ulan acidim haline dedim olur boyle seyler.adam hala bizi öpme pesinde baktim.bende onu öpecem bu gidisle😀
GooolSıra sende @Shadow07
O maç yok jojodan baksanaEfeler maci var kanka iy 1.5 ust bas @NashNash
Tüh kacti gül gibi oran ,tamam jojodan bakiyorumO maç yok jojodan baksana
Rusya ligine iy gol gir akhmat maciO maç yok jojodan baksana
Rusyada samara kentinde staddayim.kesin gol olur😀😀😀