Ben sana diyorum 5k ile giriyoruz 5100 olmuyor senin 1100 ü daha oyun yüklenirken alır elinden çetoEnişte ara vermişken dedeye gideyim mi 300 TL lik alayım ne dersin 🤣🤣
Kanka meybet 100 spin eklemis 10k yap 100 cek ben gidim onla oyalanim olmadi senin kasa gidiciEnişte ara vermişken dedeye gideyim mi 300 TL lik alayım ne dersin 🤣🤣
Senin için alıyorum enişte Gates mi Gates 1000 mi seç enişteBen sana diyorum 5k ile giriyoruz 5100 olmuyor senin 1100 ü daha oyun yüklenirken alır elinden çeto
Bu yolda dönenler oldu kankiKanka meybet 100 spin eklemis 10k yap 100 cek ben gidim onla oyalanim olmadi senin kasa gidici
Dogru valla .oyun yuklenirken alır dede.bastonla kovalar seni sonra borclu cikarsin bi deBen sana diyorum 5k ile giriyoruz 5100 olmuyor senin 1100 ü daha oyun yüklenirken alır elinden çeto
O dediğim maç 2 18 gelecekBu yolda dönenler oldu kanki
Al bakalım bi bin dede bana kalsaSenin için alıyorum enişte Gates mi Gates 1000 mi seç enişte
Kanka yapma etme kasan güzel bize verme ama kendin cek yeBu yolda dönenler oldu kanki
1000lik alamam enişte dağıtım yapicaz 🤣🤣Al bakalım bi bin dede bana kalsa
Betturkeye at parayı 1000 e1000 alalım 2li 1.60 kombine çıkarırız 2 kat çevrim zaten kazayla 8-10 çekersin belki
Karayollarında değil dedenin kollarında ölcez dost
Bin dede dediğimiz Gates 1000 slottan haberin yok çeto1000lik alamam enişte dağıtım yapicaz 🤣🤣
Enişte slot u hiç sevmem nadir oynarım ama kısa sürede dede den oc nu görmedim nasilbbuna katlandın bunca zaman asa sini..... 🤣🤣Karayollarında değil dedenin kollarında ölcez dost
Ok kazanamazsak dagitalim sen yapar mısın enişteBin dede dediğimiz Gates 1000 slottan haberin yok çeto
Bizi perişan etti dost sormaEnişte slot u hiç sevmem nadir oynarım ama kısa sürede dede den oc nu görmedim nasilbbuna katlandın bunca zaman asa sini..... 🤣🤣
Kazanamadık enişte konu içinde 2 kişi aktif zaten özelden ulaşın banaBizi perişan etti dost sorma
Kaybettiysen neden ulasalim kankam canin sagolsunKazanamadık enişte konu içinde 2 kişi aktif zaten özelden ulaşın bana
Yok kardan zararKaybettiysen neden ulasalim kankam canin sagolsun
İyi o zaman kankamYok kardan zarar